Kun juhla on ohi

Vappuiltapäivällä meillä oli siis sisätiloihin siirretty piknik 2-vuotissynttäreiden merkeissä. Kunpa minulla olisikin esittää täydellisesti stailatut kuvat tarjoilusta, koristelusta ja omasta lookistani, mutta kaikki meni kovin perinteisesti – aika hoppu tuli ennen kuin ensimmäiset vieraat olivat jo paikalla. Juhlissa kuvailin jonkin verran, mutta ne kuvat ovat lähinnä perhealbumia varten.

Tässä siis jälkikäteen räpsäistyt kuvat siitä, mitä koristeista ja tarjoilusta on jäljellä. Meillä oli makkara- ja nakkipitoinen grillimenu, kasvisvartaat ja perunasalaatti. Tilatun kakun kanssa tarjoilin itsepaistamiani munkkeja, joita vieraat kohteliaasti kehuivat. Selvennykseksi, etten ole kaksinen leipuri mutta oman pojan vuoksi pitää yrittää! Päivänsankari tuntui tajuavan, että häntä tässä juhlitaan, ja nautti kovasti keskipisteenä olosta. Voi isoa pientä miestä, joka ei enää istu äidin sylissä lentokoneen lähdön ja laskun aikana.

Juhlien pinkissä värimaailmassa päästin täysin oman estetiikkani valloilleen. Ajattelin, että tämän kerran! Sikäli kuin olen ymmärtänyt, tulevina vuosina tällaisia ehdotuksia on vaikeampi saada läpi.

Tänään avattiin uusi Bellablogit-portaali, oletteko käyneet katsomassa? Koen olevani voimakkaasti portaalin kohderyhmää ikäni, sukupuoleni ja kiinnostuksenkohteideni perusteella. Sitä paitsi Bellaan siirtyi useita suosikkiblogejani. Kun uutiset ennen vappua tulivat, käytiin blogeissa odotetusti polemiikkia portaalibloggaamisesta. Mielipiteet vaihtelivat varauksettomasta ihastuksesta jyrkkään eihin. Itse odotan mielenkiinnolla, mitä ensimmäinen suomalainen 30+ -naisille suunnattu portaali tuo tullessaan. Indiedaysissa ja Lilyssa on muutamia blogeja, joita seuraan, mutta muuten materiaali on liian nuorta minulle. Divaaniblogit olen mieltänyt aikuisemmaksi, mutta painopiste on ollut sisustamisessa. Evita on selkeästi taas lanseerattu niille kadehtimilleni nelikymppisille (ks. edellinen postaus). Mitä mahdollisiin mainospostauksiin tulee, ajattelin käyttää medialukutaitoani. Saatan jopa nauttia hyvin tehdystä mainospostauksesta tai vielä pahempaa, ostaa kyseisen tuotteen…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

14 keskustelu

 1. 5.3.12
  Lumo said:

  Pirteää pinkkiä, mutta taitaa todella jäädä pikkumiehen viimeisiksi pinkeiksi synttäeriksi, jos hän saa päättää…

  Välillä joissan portaaliblogeissa ylenmääräinen mainostus hieman ärsyttää, mutta enköhän osaa käyttää medialukutaitoani (tai pysyä pois jos liikaa käy ärsyttämään…).

  • 5.6.12
   lisbet said:

   Jep jep, tänä keväänä sain vielä ostettua punaiset haalaritkin, saas nähdä kuinka pitkään väri kelpaa.

 2. 5.3.12
  Inanaa said:

  Todellakin mielenkiinnolla täälläkin katsellaan, mitä kaikkea Bella-blogit keksii. Iän puolesta myös minulle sopii hyvin portaalin kohdennus. 🙂

  • 5.6.12
   lisbet said:

   Ja Lotta Backlund kyllä iskee:)

 3. 5.3.12
  Marjukka said:

  Mielenkiinnolla odotan minäkin, luen K:n blogia. Kukahan keksis perustaa nelikymppisille oman portaalin…? Evitan tarjonta on kovin pientä.

  • 5.6.12
   lisbet said:

   No jos arvata saa, siihen ei mene kauan…

 4. 5.3.12
  K said:

  Mua jännittää uusi portaali, tuntuu hetkellisesti, että on ihan kädetön. Mutta sama tunne täällä kohderyhmän suhteen, en oikein aikaisemmin ole löytänyt yhdestä paikasta luettaviani vaan pitää seikkailla siellä täällä. Tietenkään pelkkä ikäryhmä ei vielä tee blogista kiinnostavaa itselle, vaan usein siihen liittyy jotain muutakin. Bella alkaa myöhemmin tuottamaan myös toimituksellista sisältöä, joten sitäkin odotellessa.

  • 5.6.12
   lisbet said:

   Mikä tekee blogista sellaisen, että sitä alkaa lukea – aika laaja kysymys! Tosiaan, vaikka luen tietysti mielelläni bloggaajia, joihin voin samaistua, on lukulistallani kyllä paljon muiden ikäryhmien, vastakkaisen sukupuolen ja eri aihealueiden blogeja.

   Jännä seurata, mitä Bellaan ilmaantuu!

 5. 5.3.12
  Tickler said:

  Bellablogien parissa on ilta vierähtänyt. Puolet olivat aiemmin jo tuttuja ja koko katraasta tykkään kyllä. Selkeästi kuulun kohderyhmään, vaikka yli-ikäinen olenkin. Eikä tätä ikää kannata kadehtia. Pitääpä tehdä joku päivä ihan postaus niistä syistä. Saanen lainata sulta muutamaa huomioita siihen ja linkittää tänne?

 6. 5.4.12
  Paula said:

  Moi,
  loysin blogisi asken ja jaan seuraamaan… olen kolmen lapsen aiti joka asustelee Englannissa ja nauttii tallaisista kauniista blogeista kuten sinulla on. 🙂

  Terkuin,
  Paula
  http://www.momentsinlondon.blogspot.com

  • 5.6.12
   lisbet said:

   Kiva kuulla Paula, tervetuloa tänne! Pitääpä käydä vastavierailulla…

 7. 5.5.12
  Krista said:

  Ihania ja kauniita kuvia. 🙂