Lämpimän syksyn täsmäpuvusto

Vuoden parhaat pukeutumissäät ovat meneillään! Useimpina päivinä on vielä riittävän lämmintä mekkoihin ja pikkukenkiin, mutta neuleet sopivat jo hyvin vuodenaikaan. En ole viime viikkoina juurikaan käyttänyt päällystakkia, vaan sen sijaan olen pitänyt tätä Pelle P:ltä saamaani ihanan muhkeaa neuletakkia. Valkoiset tennaritkin ovat olleet vielä kuvioissa.

Gant Desert Jewel -paitamekko
Syksyn klassisia perusvaatteita

Kokosin kollaasiin sellaisia syyssuosikkeja, jotka löytyvät omasta vaatekaapistani, sekä muutaman toivelistalta löytyvän tuotteen: 1: Gantin Desert jewel -paitamekko on tämänsyksyinen hankinta. 2: By Malene Birgerin pehmeän villahuivin mustavalkoisuus raikastaa murretut sävyt. 3: Tiger of Swedenin Erene-hame sopii työpukeutumiseen mutta menee myös tennarien kanssa. 4: Konjakinruskea hihnallinen pikkulaukku kulkee mukana kesät talvet, tässä Longchampin Le Foulonne -sarjan laukku. 5: Adidaksen Advantage-tennareissa asuin suurimman osan kesästä ja näköjään syksystäkin. 6: Vaatekaapista löytyy sekä kukkapuseroa että kaularusettia mutta ei kukkarusettipuseroa! Ted Bakerin Farai-paitapusero on läpikuultavaa sifonkia, mukana seuraa onneksi alustoppi. 7: Flattered-kenkämerkin Ally-loaferit olisivat täydelliset välikausikengät. 8: Filippa K:n merinovillaneulepusero on luottovaate parin vuoden takaa ja nykyään osa merkin Core Collectionia, joka koostuu laadukkaista, aikaa kestävistä perusvaatteita. 9: Pelle P:n Alani-puuvillaneuletakkia on saatavilla eri väreissä.

Gant Desert Jewel -paitamekko

Syksy on nyt aika lailla uomissaan: kesätyöpestini loppui elokuussa, pojat aloittivat koulun ja omat opintonikin jatkuvat lääkiksen viitosvuoden merkeissä. Säästän lääkiskuulumiset seuraavaan postaukseen – nyt toivotan kaikille mukavaa viikonloppua!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu