Maanantain ilonaiheet

Se olis sit maanantai taas, muruset.

Maanantai, joka täällä päässä ei tunnu käynnistyvän millään. Viikonloppu meni oikein mukavasti synttärikutsujen, yövieraiden ja pitkien aamiaisten merkeissä. Ainoa harmi oli, etten menojen vuoksi päässyt osallistumaan M:n järjestämälle bloggaajabrunssille, josta olette kenties blogeista lukeneet.

Mutta tämä maanantai. Huono hiuspäivä. Metrien mittainen to-do-lista. Mistä repisin tehokkuutta? Auttaisikohan tsiljoonas kuppi teetä?

Nyt menen petaamaan sängyt, sitten lähden pojan kanssa ulos. On minulla paljon ilonaiheitakin ja odotettavaa tammikuiseen arkeen: loppuviikolla lähdetään koko perheen voimin käymään Keski-Suomessa. Ja haaveeni ihka omasta reissusta Pariisiin kuun vaihteessa näyttää toteutuvan!

Mitäs ilonaiheita siellä päässä keksitään maanantaista?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

19 keskustelu

 1. 1.14.13
  Kerttu said:

  Ei näytä yhtään huonolta hiuspäivältä, kaunotar! Sain muuten vasta nyt kirjauduttua lukijaksesi virallisesti 🙂 Myös linkitin blogini facebook-sivut sinun blogisi FB-sivuille. Ehkä minä tässä kuitenkin opin pikkuhiljaa bloggaajaksi 😀

  Mukavaa päivää!

  • 1.16.13
   lisbet said:

   Sun bloggailut ovat lähteneet käyntiin niin kuin olisit tehnyt sitä aina! Kävin tykkäämässä takaisin FB:ssä:)

 2. 1.14.13
  Kata said:

  Höpö höpö, hyvin ne hiukset on! 🙂 Mulle iloa antaa tänään aurinkoinen ilma ja se, että asunto näyttää vihdoinkin muuton jälkeen kodilta.
  Oikein mukavaa päivää!

  • 1.16.13
   lisbet said:

   Kuulostaa hyvältä. Muutto on aina vähän stressaavaa vaikka se tietäisikin uudempaa tai tilavampaa kotia. Onnea siis uuteen!

 3. 1.14.13
  Iisa said:

  Huono hiuspäiväsi ei vastaa omaani 😉 Ihanan kuohkeilta hiuksesi näyttävät 🙂 Mukavaa maanantaita!

  • 1.16.13
   lisbet said:

   Nåjåå, mulla on hiuksissa uusi leikkaus enkä oikein osaa laittaa sitä… tarrarullat kosteisiin hiuksiin = ei hyvä.

 4. 1.14.13
  M said:

  Heippa, olisi ollut hienoa nähdä, mutta seuraavalla kerralla sitten!:) Ja btw, pakko kehua sinun aina niin piristäviä ja valoisia kuvia, oli sitten maanantai ja huono hiuspäivä tai ei 😉

  • 1.16.13
   lisbet said:

   Kiitos M! Oliko muuten kenties puhetta jatkotapaamisista?

  • 1.16.13
   M said:

   Ei vielä tarkemmin…mutta sain sellaisen kuvan, että jatko olisi toivottua. Pitää ehdottomasti järjestää vaikka ennen pääsiäistä!

 5. 1.14.13
  Rimma said:

  Kaunis hiuspäivä, ei ollenkaan huono (: Täällä myös Pariisin lennot varattuna viime viikolla, mutta suurin juttu ehkä tälle päivälle oli se, että esimies lupasi loppuvuodelle hakemani kolmen kuukauden sapattivapaan! Maailmanympärysmatka, here we come! (:

  Kivaa alkanutta viikkoa!

  • 1.16.13
   lisbet said:

   Ei lainkaan hullumpia maanantaiuutisia. Tuon voimalla jaksaa useammankin maanantain!

 6. 1.14.13
  Marjukka said:

  Toivottavasti ensi kerralla pääset mukaan sinäkin, olisi kiva nähdä!!

  • 1.16.13
   lisbet said:

   Niinpä, harmitti jäädä rannalle (toistamiseen).

 7. 1.14.13
  Riina said:

  Olisi kyllä ollut mukava tavata sinutkin, mutta ehkäpä ensi kerralla sitten. 🙂 Mukavaa viikkoa!

  • 1.16.13
   lisbet said:

   Näin toivotaan, mukavaa viikkoa sinnekin!

 8. 1.15.13

  Minun maanantain ilon aiheeni on, että löysin blogisi! Kaunista, tyylikästä, upeita valokuvia… kaikki on harmoniassa keskenään. Kotinne on ihanan näköinen ja kirjoitat taidokkaasti – tulenpa siis nuuskimaan tänne tunnelmia toistamiseenkin! Erityisesti taitoluisteluaiheinen postaus oli mieleeni 😉

  Minut tunnistanet kunhan kurkkaat blogiani…

  Halauksia ja hyvää mieltä arkeen!

  • 1.16.13
   lisbet said:

   Kiva, että löysit tänne ja vielä mukavampaa että jätit kommentin! Taidan laittaa sulle vielä viestiä yksityisemmin…

 9. 1.15.13
  R said:

  En osaa sanoa enää maanantain ilonaiheista, mutta tiistain ilonaiheisiin kuuluu uudet leikkokukat ruukussa ja itse tehty iltapala-piirakka 🙂 Nämä voivat toki olla ilon aiheita mikä päivä vaan.

  • 1.16.13
   lisbet said:

   Pieniä, parhaita asioita. Tuon kun muistaisi joka työpäivän jälkeen.