Lisbet e. leipoo

Otetaan purkki Danerolles-nimistä tuotetta. Tätä myydään ainakin Prismassa ja se löytyy viileähyllystä kakkujen ja muiden konditoriatuotteiden joukosta. Yhdestä purkista tulee kuusi pientä croissantia. Arvata saattaa, että mitään terveysruokaa tämä ei ole ja E-koodejakin löytyy tuoteselosteesta muutama. Mutta ehkä sen kestää, jos voisarvilla ei herkuttele ihan joka päivä.

Avaa taikinarulla varovasti ja irroita kolmiot toisistaan. Rullaa kolmiot löysästi voisarviksi. Halutessasi voit täyttää ne esimerkiksi juustoraasteella. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa 12-15 minuuttia.

Voilà! Easy like Sunday morning!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

26 keskustelu

  1. 1.13.13
    Mervi said:

    9 v. poikani teki näitä juuri aamiaiseksi koko perheelle 🙂

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Ja luulen, että hän on parempi leipuri kuin minä:)

  2. 1.13.13
    Anonymous said:

    Mulla on mutakakku uunissa, ihan siis rasvaa,suklaata ja hippuene jauhoa-eka kerta kun sitä kokeilen , jos onnistuu niin mutakakku & kesän vadelmia ipkahvilla…

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Om nom, kuulostaapa herkulliselta – täydellinen eväs sunnuntain iltapäiväkahveille!

  3. 1.13.13
    Lumo said:

    Croisantteja en ole syönyt aikoihin. Muistan nuo Danerolles-croisantit kyllä takavuosilta, kun croisantteja ei kaupoista pahemmin muuten löytynyt. Hyviähän ne olivat.

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Mulle tämä on aika tuore löytö!

  4. 1.13.13
    Iisa said:

    Helppoa ja nopeaa, lopputulos ei voi olla kuin taivaallista! 🙂

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Kannatan erityisesti helppoa ja nopeaa:)

  5. 1.13.13
    Netta said:

    Voi, sunnuntai aamiaisten herkkupaloja 🙂 tuo viimeinen kuva on niin onnistunut – haaveilen tuollaisesta valonmäärästä. Muutenkin niin raikkaita kuvia jälleen kerran!

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Eiks se ole niin, että aamiainen on päivän paras ateria ja sunnuntaiaamiainen on viikon paras aamiainen?

    • 1.14.13
      Netta said:

      Juuri näin – ilman aamiasta päivä on ihan susi ja kunnon sunnuntaiaamiainen tosiaan kruunaa koko viikon 🙂 Mukavaa viikon jatkoa, kankeasta maanantaista huolimatta, se tämäkin viikko lähti liikkeelle!

  6. 1.13.13
    R said:

    Tänä aamuna meidänkin pöydässä, vadelmahillon kera tosin 😉

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Pistelin täällä myös briejuuston kanssa:)

  7. 1.13.13
    Moana said:

    Nuo on tosi hyviä ja helppoja ja nopeita valmistaa, nam!

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Pisteet tuotteelle siitä, että jopa minä saan tällä croissantit aikaiseksi!

  8. 1.13.13
    Minna said:

    Ah, kiitos muistutuksesta :)! Minun versiossani sisälle kääräistynä nakki+juustoraaste (näkkikätkö), myös suklaa sisällä taivaallinen.

    Suussasulavat kuvat ja tuo valoisuus :)!

    Hyvää sunnuntain jatkoa!

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Oo, pitäpää kokeilla tuota suklaatäytettä ja yllättää kotiväki sillä!

  9. 1.13.13

    Ai, kiitos muistutuksesta! Ensi viikonloppuna näitä, tykkään.

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Tuossa yllä tulikin herkullisia täyte-ehdotuksia!

  10. 1.13.13
    Anonymous said:

    Juu, näitä on ollut marknoilla noin 10 vuotta. ;))) Ko oikein muistan, ne voidellaan/kostutetaan maidolla, ei kananmunalla.
    Ja sisäll voi laittaa vaikkapa Fazerin siniiä paloj tai nakin (muita pistellä se, ettei räjähdä).

    • 1.13.13
      lisbet said:

      Mulle tämä on melko tuore tuttavuus:) Mutta kananmunalla kehotettiin ainakin tämän purkin ohjeessa voitelemaan, ei tarvitse kostuttaa. Tuo suklaatäyteidea on hyvä!

  11. 1.14.13
    Zeta said:

    Nuo croissantit ovat hyviä ja lisäksi maidottomia, joten meidän nuorinkin voi niitä syödä. En ole ikinä mistään hotelliaamiaselta/kahvilasta löytänyt maidottomia croissantteja, ilmeisesti ne tehdään yleensä voihin, joten nuorimmainen saa sitten lohdutuscroissantit kotona 🙂

  12. 1.14.13
    Anonymous said:

    Siis minä olen kaupassa joskus ihmetellyt että mitä nämä purkit ovat 😀 siis ihanko sieltä valmis taikina tulee?! apua, ompas näppärää, pakko varmaan kokeilla 🙂

    -Tanza-

    • 1.16.13
      lisbet said:

      Arvaa, olinko minäkin vähän skeptinen ”croissanteja purkista” -ajatukselle? Mutta juu!