Maisema

Tänään olen ollut aamupäivän kaikessa rauhassa kotona. Mies lähti töihin ja vei pojan samalla hoitoon. Silitin pari lakanaa, vastailin blogin kommentteihin ja söin rauhallisen lounaan. Ruokapöydän ääressä voi katsella ulos lepikkoon ja pakettipellolle, mikä on kaupunkimaisemiin tottuneelle uutta ylellisyyttä – tai ehkä sittenkin kuin paluu nuoruuteen? Lapsuudenkotini ikkunasta avautui nimittäin samantapainen näkymä. Ihana ajatella kevään tuloa ja sitä, että pääsee näkemään tämän alueen vihreässä loistossaan.

Pitäisikö joulukuusi jo viedä pois? Olkoon, lähden joka tapauksessa tästä töihin itsekin.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

5 kommentti(a)

 1. 1.8.13
  Lumi said:

  Oih, mun lapsuuskodin maisemana oli järvenselkä ja valitettavasti näin aikuisena olen joutunut tyytymään naapurin ikkunoihin. Nauti uusista maisemista.

  • 1.10.13
   lisbet said:

   Meilläkin se järvi pilkotti kaukana puiden takana. Järvenselkä olisi unelmamaisema – ehkä se vielä jonain päivänä toteutuu niin meillä kuin teilläkin?

 2. 1.9.13
  Reetta said:

  Näyttääpä tuo maisema kivalta! Joulukuusen pois laittaminen on mun mielestä aina kovin haikeeta ja siksi meillä monesti se saattaa venyä 😀

  • 1.10.13
   lisbet said:

   Sama juttu, sitä paitsi olkkarissa on niin tyhjää, että tuntui mukavalta pitää kuusta siinä. No, eilen variseva ranka vietiin vihdoin pois.