Mañana-joulu

IMG_1018 IMG_1021 IMG_1023

Täällä aletaan pikkuhiljaa rauhoittua joulunviettoon. Täytyypä tunnustaa, että jouluvalmistelujen suhteen juuri mikään ei ole mennyt niin kuin suunnittelin, mutta eräänlanen perinne tämäkin. Saan varmaan vielä muutaman vuoden opetella sitä, että tämä pimeä aika tulisi mielummin ottaa reilulla mañana-asenteella. No, nyt asiat ovat riittävän valmiita, joulu tulee kun on tullakseen.

Ihana joulukori sisältöineen on veljeni perheeltä. Kiitos siitä ja kaikista muista joulutervehdyksistä joita olemme saaneet! Rauhallista aatonaattoa sinne ruutujen taakse.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

18 keskustelu

 1. 12.23.14
  Sanna/ Vanilija said:

  Hyvää joulua.

 2. 12.23.14
  Lisa said:

  Rauhallista ja ihanaa Joulua!

 3. 12.23.14
  Minna said:

  Kiitos ja oikein hyvää joulua sinullekin!
  -Minna

 4. 12.23.14

  Ihanan tunnelmallista näyttää olevan. 🙂 Hyvää joulua!

 5. 12.24.14
  Cara said:

  Jos saa kysyä, niin mistä olet hankkinut tuollaista ihanaa lahjapaperia? Tuotahan voi käyttää muulloinkin kuin jouluna niin tuollaista olen etsiskellyt 😀 Mutta ihanaa ja rauhallista joulua! Sinulla on todella kauniita kuvia blogissasi 🙂

  • 12.30.14
   lisbet e. said:

   Paperit ovat Granitista ja olen samaa mieltä, nuo kuosit eivät ole mitenkään erityisesti jouluun sidotut!

 6. 12.24.14
  Marja said:

  Rauhallista joulua! Kaunis kuusi!

 7. 12.24.14

  Ihanaa ja rauhallista joulua! 🙂

 8. 12.25.14
  hanna said:

  Upean tuuhea kuusi, ihania ja tunnelmallisia pyhiä!

 9. 11.4.16
  Mariann Kultanen Green said:

  Hei! Missä olet löytänyt raidalliset kynttilänjalat?😍/Mariann