Mobiilisti joulunviettoon

Yhteistyössä ASUSin kanssa.

IMG_0957

Vaikka blogi eli vähän aikaa hiljaiseloa, arvaatte varmaan, ettei blogin omistaja elänyt. Nyt on onneksi muutama vapaapäivä edessä. En ajatellut käyttää viikonloppua suursiivoukseen enkä jouluruokahärdelliin vaan ottaa rennosti, järjestellä kotia joulukuntoon ja antaa sykkeen tasaantua. Kuten kuvista näkyy, kuusikin on jo saapunut ja ensimmäinen koristelukierros sen suhteen otettu. Toisin sanoen kuusen alaoksat on ainakin hyvin koristeltu.

Itselläni on edelleen pari joululahjaostosta tekemättä, ja ajattelin vinkata teille yhdestä koko perhettä ilahduttavasta joululahjaideasta. Sain nimittäin Indiedaysin ja ASUSin kampanjan kautta kokeiltavakseni Memo Pad 8 -tabletin, joka on ollut meillä ahkerassa käytössä viime viikot ja lähtee varmasti mukaan myös joulupyhien reissuille.

IMG_1009

Bloggaaja ei olisi todellinen bloggaaja, jos hän ei heti laitteen saatuaan rientäisi tarkastamaan, miltä oma blogi ja useimmin vieraillut suosikit laitteessa näyttävät. Aiempiin käyttämiini tablettilaitteisiin verrattuna ASUSin terävä IPS-näyttö tuntui siltä, kuin olisi pessyt hiekat silmistään pois. Ero oli huomattava, ehkä jopa huolestuttava tällaiselle pilkunviilaajalle. Pitääkin tästä lähtien käydä aina katsomassa, miten blogikuvien värit toistuvat tässä laitteessa, se vasta kertoo todellisuuden

Laite oli myös kevyempi ja kooltaan helpommin käsiteltävä, kuin aiemmat kokemukseni tableteista. Sen seurauksena Memo Pad on kulkenut viime viikot mukana käsilaukussa ja olen iltaisin käpertynyt sen kanssa peiton alle. Tabletti on juuri sopivan kokoinen myös lasten käyttöön – tätä jaksaa juniorikin pidellä käsissään, kun lähdemme joulunpyhinä reissuun! Akun kesto on aktiivisessa käytössä jopa 9 tuntia, joten virran loppumisesta takapenkillä ei ole huolta.

IMG_0912IMG_1007

Android-käyttöjärjestelmään on saatavissa kaikki blogeja ja sosiaalista media seuraaville tutut sovellukset, kuten Instagram, Twitter, Bloglovin’ ja tietysti Pinterest. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Pinterestin mobiili- ja tablettisovellusta, jos ette ole vielä siihen tutustuneet. Kuvien pinnaaminen kuvavirrasta oikeaan kansioon on paljon jouheampaa kuin tietokoneella, ja nykyään pinnailenkin lähes yksinomaan mobiililaitteilla. ASUSin Memo Pad ei sormeilusta pahastu, sillä näytössä on sormenjälkien syntymistä hylkivä pintakäsittely. Jouluisia inspiraatiokuvia ei siis tarvitse tihrustaa ylimääräisen kuorrutuksen takaa. Joulukuvien lisäksi katse on muuten pikkuhiljaa kääntymässä sisustusmaailman kevätuutuuksiin. Olen yrittänyt malttaa mieleni ja olla intoutumatta niistä liikaa ennen kuin joulu on kunnolla juhlittu alta pois… mutta jos kuviin on luottamista, edessä on aika ihana kevät.

IMG_1013

Tänä iltana meillä on luvassa tavallaan aika kevättalvinen juttu, nimittäin varaslähtö blinikauteen. Taikinan juuri on ollut muhimassa eilisillasta asti ja mädin otin juuri pakastimesta sulamaan. Taustalle laitetaan tietysti soimaan Toivontuottajien Jouluradio. Jos sillä puolen on mielessä vielä täsmäisku joululahjaostoksille, ASUS Memo Pad 8:n hintatiedot ja lähimmät ostopaikat löydät täältä. Samalla voit käydä tykkäämässä ASUSista Facebookissa, ja pysyt ajan tasalla tuotejulkistuksista ja kilpailuista, joissa voit voittaa ASUSin tuotteita.

Taidan nyt mennä siirtelemään muutaman hopeapallon alaoksilta yläoksille. Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 21.12.2014
  Sanna said:

  Hei, olisiko mahdollista saada teidän talon pohjapiirrustusta näkyviin ? 🙂

  • 30.12.2014
   lisbet e. said:

   Heippa, en ole julkaissut pohja- tai muitakaan piirrustuksia, mutta voihan sitä kuvista jotain päätellä. Meidän koti on aika tavanomainen kaksikerroksinen pakettitalo, alakerrassa oleskelu- ja pesutilat ja yläkerrassa aula ja kolme makkaria:D