Nainen ja teräase

Vihdoinkin ne saapuivat! Hajotin edelliset pinsettini väärinkäyttämällä niitä työkaluna tehtävässä, johon niitä ei ollut suunniteltu. Samalla sain hyvän syyn hankkia kauan himoitsemani Tweezermanin pinsetit, joita mainostetaan maailman parhaiksi ja kaupan päälle luvataan elinikäinen teroitustakuu. Kuosejakin on mistä valita, mutta olin tylsä ja tilasin mustat.

Tilasin nämä BeautyBaysta. Vasta jälkeenpäin tulin lukeneeksi keskustelupalstoilta, miten huonoja kokemuksia joillakin on kyseisestä nettikaupasta. Toimitus oli ilmainen, mutta kesti huomattavasti kauemmin kuin sivuilla mainitun 3-5 työpäivää. Kulmieni tilanne alkoi lähestyä – no, ei aivan Frida Kahloa, mutta sanotaanko että hälyttävää. Helpotus oli suuri, kun sain Tweezermanit käteeni ja ne toimivat kuin unelma.

Tykkään nyppiä kulmat pinsettien tylpemmällä kulmalla. Karvat eivät tällä tavoin katkeile niin herkästi vaan tulevat ulos juurineen. Riittävän terävillä pinseteillä hyvän otteen saa tylpemmälläkin puolella.

Viikonloppuna on tiedossa kampaajakäynti, pojan synttärivalmisteluja ja tietysti remonttityömaallakin pyöritään. Niin, sellainenkin ihana juttu tässä tapahtui, että minusta tuli täti <3

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

20 keskustelu

 1. 4.27.12
  Pinja said:

  Jännää, miten meikkaamisessa ja kauneudenhoidossa niinkin pienet asiat, kuin vaikkapa pinsettien kuosi tai ripsentaivuttimien väri (oi, mistä saa mustia taivuttimia?) tekee rutiineista selvästi kivempaa ja piristää sekä silmää, että päivää!

  Ps. Blogissasi on todella kauniita kuvia!

  • 4.30.12
   lisbet said:

   Nuo mustat taivuttimet ovat ihan markettitavaraa (Cailap, Ibero tjsp?). Mutta kyllä se merkkaa, minkä värisillä ja näköisillä tavaroilla askartelee! Mietin pitkään pinkkien ja mustien Tweezermanien välillä, mustaan olen kyllä tyytyväinen.

 2. 4.27.12
  Zeta said:

  Onnea tädille! 🙂
  Eilen tilasin samaisesta BeautyBaystä shampoon ja hoitoaineen. Saas nähdä kauanko toimituksessa kestää, pärjään ehkä viikon jäljellä olevilla… 🙂 Ihan uusi tuttavuus tuo nettikauppa minulle, olen tilannut shampooni strawberry.netistä, mutta sieltä oli loppu.

  • 4.30.12
   lisbet said:

   Se kauppa *näyttää* tosi hyvältä, kivoja tuotteita tarjolla ja edulliset hinnat, mutta ihan priimaa ei taida palvelu olla:( Toivottavasti saat shampoosi ajoissa.

 3. 4.27.12
  Anttis said:

  Nyt alkoivat pinsetit houkuttamaan 😀 O
  Niin ja onnea tädille!

 4. 4.27.12
  M said:

  Minun on pitänyt tilata nuo jo kauan, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä odotan ensi kuun reissua ja kotiutunut nuo viimein.

  • 4.30.12
   lisbet said:

   Munkin piti odottaa hyvää syytä vaikka kuinka kauan… eiks näitä saa Hgin Stoccaltakin?

 5. 4.27.12
  Inanaa said:

  Mun blogissa olisi sulle tunnustus. 🙂

 6. 4.27.12
  Minna said:

  Kiitos vinkistä! Mulla on jo kaaaaauaan aikaa sitten parhaansa nähneet kulmapinsetit- näitä voisi kokeilla :).

  Onnea tädille :)! Ja muutoinkin oikein ihastuttavaa ja kivaa viikonloppua!

  • 4.30.12
   lisbet said:

   Kiitos, täti on oikein onnellinen:)

 7. 4.27.12
  Fedu said:

  tweezing eyebrows is a nightmare to get it right!! i always try to NOT over pluck but its hard to get both of them looking the same ..AND i always want to beg young girls not To take too much hair away as it might never grow back or the shape becomes a little weird! NOthing better than the natural shape with a little cleaning up once a week in my opinion:) ps: yours are just lovely!

  • 4.30.12
   lisbet said:

   Thanks Fedu, might I say yours are amazingly beautiful:) I used to over pluck a bit but luckily did not do too much damage.

 8. 4.28.12
  Lumo said:

  Oih, olisi kamalaa, jollei pinsettejä olisi, muistuttaisin lähinnä Cro-Magnon-naista…

 9. 4.29.12
  Elena said:

  Moikka, blogissani on sinulle pieni tunnustus! 🙂

 10. 4.29.12
  Carita said:

  Aurinkoista sunnuntaita, sinulle olisi pieni haaste blogissani 🙂

  • 4.30.12
   lisbet said:

   Kiitos haasteesta, käyn pian kimppuun!