Nainen ja teräase

Vihdoinkin ne saapuivat! Hajotin edelliset pinsettini väärinkäyttämällä niitä työkaluna tehtävässä, johon niitä ei ollut suunniteltu. Samalla sain hyvän syyn hankkia kauan himoitsemani Tweezermanin pinsetit, joita mainostetaan maailman parhaiksi ja kaupan päälle luvataan elinikäinen teroitustakuu. Kuosejakin on mistä valita, mutta olin tylsä ja tilasin mustat.

Tilasin nämä BeautyBaysta. Vasta jälkeenpäin tulin lukeneeksi keskustelupalstoilta, miten huonoja kokemuksia joillakin on kyseisestä nettikaupasta. Toimitus oli ilmainen, mutta kesti huomattavasti kauemmin kuin sivuilla mainitun 3-5 työpäivää. Kulmieni tilanne alkoi lähestyä – no, ei aivan Frida Kahloa, mutta sanotaanko että hälyttävää. Helpotus oli suuri, kun sain Tweezermanit käteeni ja ne toimivat kuin unelma.

Tykkään nyppiä kulmat pinsettien tylpemmällä kulmalla. Karvat eivät tällä tavoin katkeile niin herkästi vaan tulevat ulos juurineen. Riittävän terävillä pinseteillä hyvän otteen saa tylpemmälläkin puolella.

Viikonloppuna on tiedossa kampaajakäynti, pojan synttärivalmisteluja ja tietysti remonttityömaallakin pyöritään. Niin, sellainenkin ihana juttu tässä tapahtui, että minusta tuli täti <3

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 27.4.2012
  Pinja said:

  Jännää, miten meikkaamisessa ja kauneudenhoidossa niinkin pienet asiat, kuin vaikkapa pinsettien kuosi tai ripsentaivuttimien väri (oi, mistä saa mustia taivuttimia?) tekee rutiineista selvästi kivempaa ja piristää sekä silmää, että päivää!

  Ps. Blogissasi on todella kauniita kuvia!

  • 30.4.2012
   lisbet said:

   Nuo mustat taivuttimet ovat ihan markettitavaraa (Cailap, Ibero tjsp?). Mutta kyllä se merkkaa, minkä värisillä ja näköisillä tavaroilla askartelee! Mietin pitkään pinkkien ja mustien Tweezermanien välillä, mustaan olen kyllä tyytyväinen.

 2. 27.4.2012
  Zeta said:

  Onnea tädille! 🙂
  Eilen tilasin samaisesta BeautyBaystä shampoon ja hoitoaineen. Saas nähdä kauanko toimituksessa kestää, pärjään ehkä viikon jäljellä olevilla… 🙂 Ihan uusi tuttavuus tuo nettikauppa minulle, olen tilannut shampooni strawberry.netistä, mutta sieltä oli loppu.

  • 30.4.2012
   lisbet said:

   Se kauppa *näyttää* tosi hyvältä, kivoja tuotteita tarjolla ja edulliset hinnat, mutta ihan priimaa ei taida palvelu olla:( Toivottavasti saat shampoosi ajoissa.

 3. 27.4.2012
  Anttis said:

  Nyt alkoivat pinsetit houkuttamaan 😀 O
  Niin ja onnea tädille!

 4. 27.4.2012
  M said:

  Minun on pitänyt tilata nuo jo kauan, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä odotan ensi kuun reissua ja kotiutunut nuo viimein.

  • 30.4.2012
   lisbet said:

   Munkin piti odottaa hyvää syytä vaikka kuinka kauan… eiks näitä saa Hgin Stoccaltakin?

 5. 27.4.2012
  Inanaa said:

  Mun blogissa olisi sulle tunnustus. 🙂

 6. 27.4.2012
  Minna said:

  Kiitos vinkistä! Mulla on jo kaaaaauaan aikaa sitten parhaansa nähneet kulmapinsetit- näitä voisi kokeilla :).

  Onnea tädille :)! Ja muutoinkin oikein ihastuttavaa ja kivaa viikonloppua!

  • 30.4.2012
   lisbet said:

   Kiitos, täti on oikein onnellinen:)

 7. 27.4.2012
  Fedu said:

  tweezing eyebrows is a nightmare to get it right!! i always try to NOT over pluck but its hard to get both of them looking the same ..AND i always want to beg young girls not To take too much hair away as it might never grow back or the shape becomes a little weird! NOthing better than the natural shape with a little cleaning up once a week in my opinion:) ps: yours are just lovely!

  • 30.4.2012
   lisbet said:

   Thanks Fedu, might I say yours are amazingly beautiful:) I used to over pluck a bit but luckily did not do too much damage.

 8. 28.4.2012
  Lumo said:

  Oih, olisi kamalaa, jollei pinsettejä olisi, muistuttaisin lähinnä Cro-Magnon-naista…

 9. 29.4.2012
  Elena said:

  Moikka, blogissani on sinulle pieni tunnustus! 🙂

 10. 29.4.2012
  Carita said:

  Aurinkoista sunnuntaita, sinulle olisi pieni haaste blogissani 🙂

  • 30.4.2012
   lisbet said:

   Kiitos haasteesta, käyn pian kimppuun!