Nainen keittiössä

Kimono Lindex | Farkut Zara | toppi Samsoe & Samsoe

Kun mies on maanantaiaamuna lähtenyt töihin, pienokaiset saateltu koulutielle (ja hetken päästä käyty kiikuttamassa uimavarusteet perään), on taas kotiäidin oma aika. Oli kiva ja nykyarkeeni nähden tapahtumarikas viikonloppu. Äiti oli täällä ja lauantaina olimme todistamassa, kun Juulia Turkkila ja Matthias Versluis ylsivät EM-pronssille jäätanssissa. Huikea ilta, tupa oli täynnä ja jäällä taitoa ja säihkettä. Voi niitä piinaavan pitkiä sekunteja, kun odotettiin suomalaisparin tuloksia tietäen, että heidän piti parantaa ennätystään useilla pisteillä päästäkseen mitaliin. Ja voi sitä huutoa, kun pisteet selvisivät! Ystäväni ja kummityttö olivat myös mukana ja he kävivät meillä vielä sunnuntaina ennen kotiinlähtöään. Mukavaa, kun oli vaihteeksi aikuista seuraa. Olen viettänyt liikaa aikaa tänne kotiin hautautuneena.

Mutta nautinhan minä kovasti omasta rauhastanikin ja siitä, kun sosiaaliset ja introverttihetket ovat tasapainossa. Tänään seurana oli Lantliv-lehti, josta olen vuosien ajan ostanut irtonumeron lähes joka kuussa. En jaksaisi fanittaa pelkkää sisustuslehteä näin innokkaasti, mutta Lantlivissä on kotiesittelyjen ohella muotia, ruokaohjeita, matkailua ja muutakin lifestyleä. Tässä helmikuun numerossa oli vanhojen tupien lisäksi myös muutama hieman modernimpi koti, mikä on aina mukava kombo, sillä epäilen, että lehden lukijakunnasta kovin suuri osa ei loppujen lopuksi asu maalla.

Nyt kun lehteä on seurannut useamman vuosikerran, alkaa se jo hieman toistaa itseään. Esimerkiksi osasin jo odottaa, että helmikuun numero on keittiönumero ja sen kannessa on mikäs muukaan kuin nainen keittiössä. Toistoa ja pysyvyyttä, sitähän me kuitenkin kaikki tavallaan rakastamme, niin vauvat kuin äiditkin.

Asuna tänään Lindexin vuosia vanha kimono, Zaran farkut ja Samsøe & Samsøen toppi. Nainen keittiössä toivottaa teille mukavaa maanantaita!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 31.1.2023
  Minna said:

  Hei!
  Kiitos blogistasi!Olen vasta muutaman kuukauden tätä blogia seurannut, mutta olen lukenut myös vanhempia juttujasi. Lukiessa ja kuvia katsoessa tulee aina hyvä, rauhallinen mieli. Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittelua.

  • 31.1.2023
   lisbet said:

   Kiva että olet löytänyt tänne ja jätit viestin! Yritän postailla nyt aktiivisesti, mutta realisti on oltava sen suhteen, että töihinpaluu voi hidastaa tahtia. Ja vanhat postaukset – itsekin olen löytänyt ”uutta” luettavaa vanhojen blogien arkistoista, kun monet lukemani blogit ovat harmillisesti hiljentyneet.