Nice packing

Huomenna starttaamme perheen naisten eli äitini kanssa pienelle viikonloppureissulle Nizzaan. Yritän pakata mahdollisimman kevyesti ja pelkkää käsimatkatavaraa, sillä Pariisissa täytyy vaihtaa kenttää eikä laukkujen raahaaminen ole muutenkaan kovin hohdokasta puuhaa.

Zaran raitahelmainen hame on viimekesäinen alennusmyyntilöytö, joka pääsee nyt (toivottavasti?) ensimmäistä kertaa tositoimiin. Bleiserin suhteen olen vielä kahden vaiheilla. Joudun kuitenkin ottamaan myös päällystakin, joten voi olla, että bleiseri jää käyttämättä. Hameen kanssa yläosaksi käy joka tapauksessa mukaan lähtevä musta neuletakki. Ottaa vai jättää?

Mukaan pakataan myös kevyt toppatakki, nilkkurit ja villahousut, vaikka päivälämpötiloiksi on ennustettu lähes kahtakymmentä astetta. Nallekarkkeja sille, joka arvaa miksi.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 3.29.12
  Anttis said:

  Tuo Zaran hame on ihana <3 Mukavaa reissua!

  • 4.3.12
   lisbet said:

   Kiitos! Tuossa hameessa tuntuvat yhdistyvän kaikki tämänhetkiset lempivärini.

 2. 3.29.12
  Ansku said:

  Itse ottaisin vain bleiserin ja pukisin sen alle paljon vaatteita, sellaisia joita pitäisin perilläkin. Näin olen tehnyt aina, ja saan enemmän tilaa matkatavaroihin, enkä palele suomessa 😀

  Ihanaa matkaa! Nizza on niiiin kiva paikka.

  • 4.3.12
   lisbet said:

   Otin lopulta kuitenkin sekä bleiserin & päällystakin:) Ja hyvä, että otin, molemmille oli käyttöä.