Odd Mollya second handina

Mieli on korkealla näin maanantaipäivän alkajaisiksi. Ja miksei olisi, aamu on alkanut rauhallisessa tahdissa lapsia koulutielle saatellen ja teekupposista nauttien. Välillä ajattelen, että olisipa mukavaa olla kotiäiti, etenkin tällaisten itsestään huolehtivien koululaisten kotiäiti. Aamukävelyllä talitintit lauloivat, pajut puskivat kissoja ja aurinko lämmitti mukavasti. Se muistutti, että vaikka ilmojen haltiat saattavatkin välillä olla eri mieltä, kevään saapuminen on lopulta tähtitieteen lakien sanelema tosiseikka.

Päivän asu koostuu Lindexin farkuista, Aran nilkkureista ja käytettynä ostetusta Odd Mollyn neuletakista. Odd Mollyn suuri tuleminen viime vuosikymmenen alussa meni minulta ihan ohi mutta hei, vielä ehtii. Mattimyöhäisen etu on se, että second hand -markkinat ovat hyvät. Ostin tämän neuletakin Zadaa-applikaation kautta. Kärsivällisyyteni tai oikein aikanikaan ei riitä second hand -liikkeiden tai nettikirppisten koluamiseen, ja ai että inhoan sydämestäni tapaamisten sopimista ja tuotteiden noutoa! Ehkä joku siellä nauttii juuri tästä kaupankäynnin osasta, mutta introvertille se on no-no. Zadaassa on hyvää se, että kaupankäyntiä hallinnoi ulkopuolinen taho ja toimitus tapahtuu aina postitse. Olen ollut ujo second hand -shoppailija mutta nyt minulla on Zadaassa korvamerkittynä vaikka mitä: Tara Jarmonia, Hugo Bossia, Tory Burchia…

Pelkkää vapaapäivää ei ole tiedossa, vaan iltapäivällä on ohjelmassa etäseminaari ja illaksi riennän lastensairaalaan päivystysharjoitteluun. Viime viikolla olivat viimeiset naistentautien ryhmäopetukset ja loppukevät kuluu lastentautien merkeissä. Kirjoittelen lisää opiskelukuulumisia tämän viikon aikana, nyt ihanaa naistenpäivän jatkoa!

keskustelu