Perfektionismi

…iskee sillä hetkellä, kun bikinit kaivetaan esiin. Taidan valita hieman peittävämmän asun uimarannalle. Nämä Chloén bikinit jäävät tänäkin kesänä käyttämättä. (Kuinka mahtavat olisivat piparkakkureunaiset rusketusrajat?)

Ensi viikolla aloitan taas kuntosalin. Siis oikeasti. Löytyisikö blogiväestä tsemppiseuraa?

keskustelu

 1. 29.7.2012
  Nanna said:

  Löytyy! Minä alan treenaan sun kanssa!! =)

  • 29.7.2012
   lisbet said:

   Mahtavaa, näin tehdään! Kaavailin kirjoittavani kerran viikossa tänne viikon treenejä ja seuraavan viikon suunnitelmia ylös. Useammin ei kehtaa, ettei ihan urheiluksi mene:)

 2. 29.7.2012
  lili said:

  Aivan ihanat bikinit!! Mä olen pitkään etsinyt jotain ton kaltaisia bikineitä, mutta eipä ole tullut vastaan:( Onko kuinka kauan sitten ostettu?:)

  • 30.7.2012
   lisbet said:

   Nämä ovat kyllä monen vuoden takaa. Chloélla on tosin senkin jälkeen ollut piparkakkureunaisia bikineitä eri väreissä, ja muillakin merkeillä olen nähnyt. Google ”scalloped edge bikini” antaa paljon tuloksia…

 3. 29.7.2012
  Zeta said:

  Ihanat bikinit, mutta sama perfektionismi iskisi varmasti minuunkin. Kuntokuuri piti aloittaa jo eilen ja sitten tänään ja nyt huomenna… mukana siis! 🙂

  • 30.7.2012
   lisbet said:

   Joo, lykkäilty on täälläkin… nyt startataan!

 4. 29.7.2012
  Mia said:

  Ihanat bikinit! Mulla on vähän samantyyppiset Moschinot, mutta ovat jääneet käyttämättä nekin… Kuntosalistartti heti ensi viikolla!

  • 30.7.2012
   lisbet said:

   Eli projekti Chloét ja Moschinot ylle:)

 5. 29.7.2012
  Tibs said:

  Kauniit biksut! Mullakin on suunnitteilla aloittaa kunnon kuntokuuri ensi viikolla – ei kuitenkaan viela huomenna…mut keskiviikkona.

  • 30.7.2012
   lisbet said:

   Itse asiassa laskeskelin, etten itsekään pääse salille ennen keskiviikkoa… hyvä alku.

   Mutta projekti alkaa! Kuten tuossa yllä Nannalle vastasin, ajattelin päivittää sen kuulumiset kerran viikossa. Aiotteko te kirjoitella?

 6. 30.7.2012

  Kauniit bikinit!
  Messissä kuntokuurilla! En ole juuri liikkunut sitten tytön syntymän (köh)… Mies tilasi minulle äsken kolme eri painoista kahvakuulaa, olikohan se joku vihje?! ;D

  • 30.7.2012
   lisbet said:

   Loistavaa! Sama ongelma, minullakin liikkuminen on tyssännyt lapsen syntymään. Kahvakuula kuulostaa oikeasti hyvältä, haluaisin itsekin oppia treenaamaan niillä!

 7. 30.7.2012
  Ronja said:

  Vitsit, törmäsin tänään juuri ensimmäistä kertaa piparkakkureunaisiin bikineihin – Marysia Swim Antibes Scallop Bikini Shopbob.comissa – ja ajattelin, että onpa hauskan näköiset (sen mallin päällä). Ja sitten törmään piparkakkureunoihin heti uudelleen täällä blogissasi, nuo ovat todella kauniit.

  Treenaamisessa pitäisi reipastua täälläkin. Varsinkin näin kesäkuumalla on vain niin paljon kivempi mennä jätskille kuin salille…

  • 30.7.2012
   lisbet said:

   Vau, kävin katsomassa ja onpa tosi kivan näköiset… ehkä jopa kivemmat kuin nuo Chloét. Varsinkin alaosa.