Hellepäivän asu

Kaipa se on niin, että jos ei hellemekkoa Atsonpäivään mennessä niin ei koko kesänä. Tämä päivä on oltu kotosalla lukuunottamatta lyhyttä reissua, jolla kävimme miehen aloitteesta hypistelemässä elektroniikkaa ostamatta kuitenkaan mitään ja samalla söimme salaattilounaat Fasulla.

Eilen illalla sen sijaan olin vapaalla ystäväni kanssa. Kävimme syömässä Teatterin terassilla ja orastavan keski-ikäisyytemme aikuisuutemme tunnossa jatkoimme mummotunneliin, eli nelikymppisten suosimien ravintoloiden muodostamaan kujaan Helsingissä. Kotiintulo venähti sellaiseen kellonaikaan asti, etten oikeastaan muista, koska olisin viimeksi niin pitkään valvonut (tarkoittaa siis, että ehdin kotiin juuri parahiksi näkemään olympiatulen syttymisen).

Ivana Helsingin mekko on viimekesäinen ostos Seinäjoelta vaateliike Sipilästä, jonka takana ovat Muodin huipulle -kakkoskauden voittaja Linda Sipilä ja hänen äitinsä. Suosittelen käymään, jos tuolle suunnalle satutte! Lindan oman malliston lisäksi liikkeessä on paljon sekä kotimaisia että ulkomaisia merkkejä. Se, mikä kuvista ei käy ilmi, mutta jonka haluan kertoa on, että mekon puuvillakankaaseen on kudottu sydämiä ja revolvereja villin lännen hengessä, heh.

Jännä muuten seurata, miten säät vaikuttavat blogin kävijämäärään. Eilen ja tänään liikennettä on ollut verraten vähän, mikä kertoo joko omien juttujeni tasosta tai sitten siitä, että lukijat ovat keksineet kesän kuumimpana viikonloppuna muutakin tekemistä kuin nettisurffailun…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

14 keskustelu

 1. 7.28.12
  Sara said:

  Älä huoli, säät ovat syynä. 🙂 Kaunis mekko!

 2. 7.28.12
  Lumo said:

  Säät vaikuttavat heti. Sadepäivinä on paljon paremmat kävijämäärät kuin helteellä. Näistä päivistä on paras nauttia ulkona niin kauan kun niitä riittää.

  • 7.29.12
   lisbet said:

   Huoh, en ole itse kyllä yhtään helletyyppiä mutta kai nämäkin päivät täytyy lusia:)

 3. 7.28.12

  Kyllä ne säät on! Hellepäivänä kone on mullakin paaljon vähemmällä käytöllä : )! Mut eiks ookin ihanaa, kun on vihdoin voinut vetää hellemekkoa niskaan!! Tosi kaunis mekko. Ja bongasin sieltä yhden sydämenkin : )

 4. 7.29.12
  kelly said:

  Aivan ihana mekko! Näyttää ihanalta sun päällä 🙂

  • 7.29.12
   lisbet said:

   Kiitos, ainokainen hellemekkoni tuo!

 5. 7.29.12
  littleB said:

  Mä oon huomannut kans sään vaikutuksen kävijöihin. Tosi söpönen mekko! Ja repesin ääneen mummotunnelille 😀

  • 7.29.12
   lisbet said:

   Juu, selvästi myöhemmin tulee väki koneille jos ollenkaan. Mummotunnelin toinen nimityshän on suonikohjukanjoni, lol.

  • 7.30.12
   littleB said:

   Buahhahhaaa 😀

 6. 8.9.12
  Maria said:

  Ihana tuo viimisin kuva 🙂 Löysin tieni blogiisi weheartit:in kautta, kun olit ryhtynyt seuraamaan minua siellä 😛 Hyvä kun löysin, kiva blogi meinaan sulla 🙂 🙂

  http://dejiss.blogspot.com

  • 8.10.12
   lisbet said:

   Kiitos, samoin sulla:) Se kuvan on vähän sellainen ”missäs se mun kaukolaukaisija nyt taas onkaan” -räpsy.

  • 8.10.12
   Maria said:

   Haha 😀 no välillä kyllä kaipaan kaukolaukaisijaa, mutta en vielä oo semmosta ehtiny hankkimaan ! Mutta kiitos siis myös 🙂