Perhealbumin puolelta

Valkoisen Harmajan Suvi haastoi minut kaivelemaan seitsemän kuvamuistoa kuluneelta kesältä ja kuvailemaan kunkin kuvan tunnelmaa yhdellä sanalla. Yhteenvetona voisi todeta, että viime kesä ei ollut pelkkää laineiden liplatusta laituria vasten, vaan aika rankka paketti. Alkukesä meni kirjaimellisesti odottaessa. Aloin valmistautumaan kuopuksen tuloon jo kesäkuun alkupäivinä mutta lopulta meni pitkälle juhannuksen yli ennen kuin synnytys käynnistettiin. Talon ulko- ja pihatyöt pitivät miehen ja minutkin kiireisenä koko kesän. Onneksi joukkoon mahtui muutama sellainen hengähdyshetki, että ehti kaivaa kameran esiin.


Ohimenevä


Itsekseen


Ylioppilas


Syntymäpäivä


Maalari


Mustio


Viimeinen

Jaan haasteen eteenpäin Caralle, Hennalle ja Sofialle!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

  1. 10.3.13
    Sofia said:

    Challenge accepted 🙂

  2. 10.6.13
    Cara said:

    Kiitos! Pitääkin tarttua tähän kun tulee kesää ikävä. 🙂