Perjantain pellavat

Tässä allekirjoittanut lähdössä ostamaan perjantain pizzatarpeita. Tuntuu, että aivan kaikki jäivät kesälomalle tänään! Oman kesälomani olen tänä vuonna ripotellut ympäri kesää – työtahtini ilman opintoja on joka tapauksessa sen verran rento, että vapaata on kohtalaisen paljon. Säähommien lisäksi minulla on kesän aikana kourallinen keikkapäivystysvuoroja lääkärinä – huh! Hellepäivät ovat olleet päivystyksissä kiireisiä. Huomenna taas yksi, sekä päivystys että hellepäivä.

Päivän asuna on Pelle P:ltä saamani pellavainen paitamekko. Vaaleansininen väri korostaa kivasti (purkki)ruskettunutta ihoa. Jostain syystä en löytänyt tätä kyseistä väriä verkkokaupasta, mutta kiinnostuneet voivat tiedustella sitä kesämyymälöistä. Aikanaan MyTheresasta ostamani Ancient Greek -sandaalit viettävät puolestaan jo seitsemättä kesäänsä. Merkin tuotteet valmistetaan käsityönä Kreikassa ja mallit ovat antiikin taiteen inspiroimia. Siinäpä ajattomuutta kerrakseen! Tietääkseni näitä ei myydä Suomessa, mutta verkkokauppa toimii, totta kai.

Laukku on Tory Burchilta, kello Garminilta, kaulakoru Swarovskin ja aurinkolasit Chanelin.

Pisin lomapätkäni on vielä edessä parin viikon päästä, silloin suuntaamme pohjoiseen ja sen jälkeen Seinäjoelle häihin. Onko teillä heinäkuussa lomaa? Millaisia lomasuunnitelmia olette tehneet?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele