Perjantain poiminnat

kollaasisyksy

Le Klintin Swirl-valaisin. Trendikäs kuparinsävy toimii erinomaisesti tässä ilmavassa valaisimessa.

Iittalan Kartio-lasit kuparin värissä. Bongasin eräänä päivänä Iittalan liikkeen ohittaessani kattauksesta nämän Kartio-lasit. Yllättävää, miten raikkaalta ruskea lasi näyttää oltuaan pitkään markkinoilta poissa.

Lapuan kankureiden Corona-huopa. Tässä on jälleen uutta suosikkiväriäni siniharmaata. Huopaa on saatavilla useissa muissakin väreissä.

Ikean pyöreä Stockholm-peili. Pyöreät peilit tuntuvat olevan kaikkialla tällä hetkellä. Pidän tästä puukehyksisestä versiosta. Alhaalta leveämpi kehys toimii myös pikkutavaroiden säilytyspaikkana.

Vitran miniatyyrihuonekalut, Barcelona-tuoli. Näihin törmäsin ensimmäistä kertaa Private Blend -blogin postauksessa. Designhuonekalujen hankkiminen muistuttaa pitkälti keräilyä, mutta kotiin mahtuu vain rajallinen määrä kalusteita. Ehkä osan sisustushaaveista voisi toteuttaa miniatyyrikoossa?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele