Rannalla ruskean joen

Tältä näyttää Uudellamaalla sydäntalven aikaan. Emilia kirjoitti juuri, miten ei muista koskaan aiemmin haravoineensa tammikuussa. Totta, että lumeton talvi on todella helppo. Ei ole tarvinnut tehdä lumitöitä eikä taistella parkkipaikoista. Ottaisin silti mielummin hohtavat hanget ja hiihtokelit kuin tämän ikuisen syksyn. Optimistina kuitenkin ajattelen, että tämän talven osalta pahin on jo ohitettu ja jäljellä on kaksi hyvää vaihtoehtoa. Toinen on se, että lumi tulee hieman myöhemmin helmikuun aikana ja pysyy maassa jokusen viikon, ehkä reilun kuukaudenkin. Toisen vaihtoehdon mukaan talvi jää tällä kertaa etelässä väliin ja saamme varhaisen kevään. Kyllä me ihmiset talvetta selviämme, kyse onkin siitä, pärjääkö muu luonto.

Kuvauspaikka on Vantaanjoen ylittävä kävelysilta Tapolassa. Tämä on yksi suosikkipaikkojani sauvakävelyreittini varrella. Joki itsessään on runsaiden sateiden ja valumavesien vuoksi tavallistakin sameampi ja ruskeampi.

Talviasuni ”väripilkut” ovat Timberlaken kengät ja Varustelekan Särmä-pipo. Tässä vahva piposuositus: kotimainen tuote 100% merinovillaa, joka tuntuu puuvillanpehmeältä otsaa vasten. Ostin pipon alunperin miehelle isänpäivälahjaksi mutta totesin, että haluan samanlaisen itsellenikin. Mies sai uuden pipon punaisena ja minulle kierrätettiin tämä sinapinkeltainen. Pipon on neulonut tamperelainen Agtuvi Oy, jonka tuotteita myydään myös Kivat-merkin alla. Sieltäkin kannattaa siis katsella merinovillapäähineitä.

Kivaa torstaita sille suunnalle! Onko teillä yhtään lunta maassa?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

1 keskustelu