Sinivalkoiset kynttilät & vielä ehdit arvontaan

IMG_0856

Meidän piti lähteä viikonlopuksi vanhempieni luo, mutta jäimme kotiin, kun nuorimmainen oli kuumeessa. Tämä kuva on eiliseltä, kun valmistelin iltaa ja ikkunoille asetettavia kynttilöitä. Kynttiläparit kodin ikkunoilla itsenäisyyspäivän iltana on perinne, josta pidän mielelläni kiinni, vaikka täällä pääkaupunkiseudulla ei enää juuri kynttilöitä näy. Meillä idea toteutettiin paloturvallisesti niin, että lapset oleskelivat yläkerrassa ja kynttilävalaistus oli pääasiassa alakerrassa.

Itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa ajattelin muistuttaa Amforan Tiernapoika-kynttilänjalkojen arvonnasta, johon voit osallistua vielä tämän illan ajan. Arvonta on herättänyt suurta kiinnostusta ja olette jättäneet ihania kommentteja, niistä kiitos! Palataan pian uusin jutuin.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

5 keskustelu

 1. 12.7.14
  Tiina said:

  Hei,

  Aivan ihanan tyylikkäät tiernapojat, jotka olisi kiva voittaa.

 2. 12.7.14
  Arja said:

  Persoonalliset ja tyylikkäät kynttilänjalat. Mielelläni niitä katselisin kotonanikin.

 3. 12.7.14
  marjut said:

  Kivat simppelit.

 4. 12.10.14
  Minni said:

  Hei olisin kysynyt olohuoneesi ikkunoiden edessä olevasta puisesta tasosta. Onko se tehty itse? Todella ihana, haaveilen samanlaisesta ja mietin mistä tai miten sellaisen voisi hankkia.

  Minni