Marraskuun instamuistelot

CollageIt

Marraskuu vilahti oli. Minun mieleeni tämä jää mukavana kuukautena. Muistatte varmaan, miten väsynyt olin viime kesänä; en voinut olla kirjoittamatta siitä myös tänne blogiin. Viime aikoina moni asia on helpottunut: autotallityömaa on laitettu talviteloille ja kuopus on aloittanut päivähoidon. Vaikka elämme edelleen ruuhkavuosia, yritämme laittaa myös rajoja jaksamisellemme. Pyydämme, hankimme ja otamme vastaan apua. Uskallanko edes tunnustaa, että minulla on silloin tällöin omaa aikaa?

Postauksen kuvat ovat Instagram-tililtäni.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 1.12.2014
  Sara said:

  Muistan hyvin mietteitäsi kesältä. On hienoa kuulla, että nyt on helpottanut! 🙂 Ilman muuta voit (ja pitääkin) kertoa, että joskus on omaa aikaa. Vaikka se olisi vain lyhyt hetki tai pidempi pätkä, oman ajan ansiosta jaksaa taas painaa ruuhkavuosien kanssa. Ihanaa joulukuuta!

  • 30.12.2014
   lisbet e. said:

   Kiitos Sara! Jep, joulukuu oli taas melkoista puurtamista mutta nyt toiveikkain mielin uuteen vuoteen. Ja elämäähän se vain on.

 2. 3.12.2014
  Linda Sorvisto said:

  Kiitos ihanasta blogista ja mukavaa joulun odotusta!:)