Marraskuun instamuistelot

CollageIt

Marraskuu vilahti oli. Minun mieleeni tämä jää mukavana kuukautena. Muistatte varmaan, miten väsynyt olin viime kesänä; en voinut olla kirjoittamatta siitä myös tänne blogiin. Viime aikoina moni asia on helpottunut: autotallityömaa on laitettu talviteloille ja kuopus on aloittanut päivähoidon. Vaikka elämme edelleen ruuhkavuosia, yritämme laittaa myös rajoja jaksamisellemme. Pyydämme, hankimme ja otamme vastaan apua. Uskallanko edes tunnustaa, että minulla on silloin tällöin omaa aikaa?

Postauksen kuvat ovat Instagram-tililtäni.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 12.1.14
  Sara said:

  Muistan hyvin mietteitäsi kesältä. On hienoa kuulla, että nyt on helpottanut! 🙂 Ilman muuta voit (ja pitääkin) kertoa, että joskus on omaa aikaa. Vaikka se olisi vain lyhyt hetki tai pidempi pätkä, oman ajan ansiosta jaksaa taas painaa ruuhkavuosien kanssa. Ihanaa joulukuuta!

  • 12.30.14
   lisbet e. said:

   Kiitos Sara! Jep, joulukuu oli taas melkoista puurtamista mutta nyt toiveikkain mielin uuteen vuoteen. Ja elämäähän se vain on.

 2. 12.3.14
  Linda Sorvisto said:

  Kiitos ihanasta blogista ja mukavaa joulun odotusta!:)