Take a bow

sateenvarjo Lindex – mekko Zara – neuletakki Red Valentino – pannat Glitter – hiuslenkki H&M – huppari Seppälä

Tyttömäisiä rusetteja on viljelty viime vuosina vähän joka suunnalla. Minäkin on olen antautunut niiden vietäväksi. Muistatteko, kun viime vuosikymmenellä Pirates of the Caribbean -leffan jälkimainingeissa kaikki paikat olivat hetken täynnä pääkalloja ja ristissä olevia sääriluita? Mikä mahtaa olla seuraava trendisymboli?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

12 keskustelu

 1. 8.20.12
  lili said:

  Hih, great mind thinks alike, juuri yks päivä mietin, mitä kaikkea ”rusettista” omistankaan, että niistähän sais kivan postauksen, niitä kun on kertynyt sen verran:D Ja onhan ne kyllä tosi söpöjä harkitusti käytettynä:)

  • 8.23.12
   lisbet said:

   Olisi tosi kiva nähdä sun versio ruseteista!

 2. 8.20.12

  vähänkö ihana toi hiuslenkki♥!

  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi/

  • 8.23.12
   lisbet said:

   Kiitos, näin nämä ensin Charin blogissa ja oli pakko hakea itsellekin.

 3. 8.20.12
  Celina said:

  Ihania rusetteja <3

 4. 8.20.12
  Suvi said:

  Kauniita kuvia ja kivasti aseteltu 🙂 Sulla on kiva ja ihanan selkeä blogi! 🙂

  • 8.23.12
   lisbet said:

   Kiitos! Mua ihan huvittaa tuo sana ”selkeä”, se on nimittäin viime päivinä toistunut monessa saamassani palautteessa blogin ulkopuolella. En tiedä, voinko ihan allekirjoittaa sitä itsestäni mutta kiva että blogi on:D

 5. 8.21.12
  Marika said:

  Toivottavasti porot tulevat taas, mä olen ihan heikkona porokuoseihin! 😀

  Piti kommentoida aiempaa postaustasi, että mitä pidit My week with Marilynista? Itsekin olen tullut innostuneeksi Voddlerin käytöstä ja mietin, olisiko kyseinen leffa seuraavana listalla. 🙂

  • 8.23.12
   lisbet said:

   Porot! Voisikohan niistä tulla maailmanlaajuinen trendi:) Olen tykästynyt kovasti Voddleriin, se on nykyaikaa videovuokraamojen sijaan. Ja Marilynia voin lämpimästi suositella.

 6. 8.21.12
  Lumo said:

  Rusettibuumi taitaa jäädä väliin, en niihin pääkalloihinkaa olllut kovin ihastunut…

  • 8.23.12
   lisbet said:

   Sen verran kuin sinua blogin kautta tunnen, en minäkään oikein näe pääkallokuosia ylläsi…