Sunnuntai kaupungilla

Eilisen suunnitelmien mukaisesti päädyimme brunssille Cafe Engeliin. Aiempien muistikuvien mukaan Engelissä on sunnuntaisin kauhea ruuhka ja meteli, mutta nyt paikka oli ihmeen rauhallinen, jopa hiljainen. Brunssitarjonta Helsingissä taitaa olla lisääntynyt sen verran, että asiakkaita riittää muuallekin.

Konjakinruskean ja laivastonsinisen liitto tuntuu nyt olevan kovasti pinnalla, joten minäkin päätin kokeilla yhdistelmää. Huomasin, että omistan todella vähän sinisävyisiä vaatteita, jos farkkuja ei lasketa. Onkohan tuon bleiserin lisäksi edes muita?

Brunssin jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä Töölönrannassa Lasten Festareilla. Esittelyssä olleet palo- ja poliisiauto taisivat tehdä suurimman vaikutuksen kohderyhmän edustajaan. Töölöstä päädyimme hetkelliseksi muuttoavuksi Kulosaareen ja sieltä kotiin päiväunille. Hyvä päivä, näitä lisää.

keskustelu

 1. 19.8.2012
  Jonna said:

  Meidänkin oli tarkoitus lähteä tänään brunssille ja Engel oli hyvin potentiaalinen vaihtoehto heti kärjessä, mutta uni veikin aamusella voiton. Kyllä nyt harmittaa näitä kuvia katsellessa, mutta tuleehan noita viikonloppuja vielä!

  Olen aivan hurahtanut blogiisi ja liityinpä nyt ihan lukijaksikin. En muista, olenko aikaisemmin jo laukonut ilmoille nämä samat kehut, mutta rakastan blogisi simppeliä ja raikasta ulkomuotoa 🙂 Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

  • 23.8.2012
   lisbet said:

   Kiitos, kiva että olet täällä. Olen lukenut blogiasi jo pitemmän aikaa ja voisin laukoa ihan samat sanat! Ajattele, jos oltaisiin törmätty Engelissä, olisinkohan uskaltanut tulla moikkaamaan:)

 2. 19.8.2012
  Cara said:

  Oi miten kivan oloinen viikonloppu sinulla on ollut! Tuo oli muuten tosi hyvä postaus tuosta vaatteiden CPU:sta. Itsekin olen joskus asiaa mietiskellyt, mutta täytyy sanoa, että on vasta jäänyt ajatusten tasolle. Pitäisi kyllä enemmän oikeasti ottaa se huomioon uusia hankintoja tehdessä.

  • 23.8.2012
   lisbet said:

   Se on kyllä hyvä mutta vaarallinen yhtä aikaa:)

 3. 19.8.2012

  Kauniita kuvia!

 4. 19.8.2012

  Oo mitä kaikkea kivaa onkaan sisältynyt viikonloppuusi! Tiedätkö mulla on kans tuo Marilyn-leffa odottamassa katsomista. Pitäiskin saada ajoiksi! Mitä tykkäsit?
  Tuo Korsin(?) laukku on muuten tosi kaunis, niin malliltaan kuin väriltäänkin. Ja sininen näyttäis kyllä pukevan sinua hyvin. Ehkä kannattais vaikka lisääkin hankintoja siitä väristä tehdä :). Oikein mukavaa alkavaa viikkoa! Blogisi on kyllä yksi suosikkejani!

  • 23.8.2012
   lisbet said:

   Marilyniä voin suositella lämpimästi, ihanaa silmäruokaa ja loistosuoritus Michelle Williamsilta. Pitääpä joskus uskaltautua katselemaan lisää sinistä, jos kerran niin sanot!

 5. 19.8.2012
  Lumo said:

  Kiva laukku.

  Lieneekö Ravintolapäivä verottanut brunssilla kävijöitä, ainaki pop up-ravintoloissa kävi kova kuhina.

  • 23.8.2012
   lisbet said:

   Aivan, ravintolapäivä! Me tajuttiin vasta kotiin päästyämme, että sehän se olikin.

 6. 20.8.2012
  Rilla said:

  Melko täydellistä 🙂 Ja kauniit kuvat, taas!
  Laukkuasi ihastelen minäkin. Mulla hakusessa joku aavistuksen rennompi oakin värinen laukku, en ole onnistunut vielä löytämään.

  • 23.8.2012
   lisbet said:

   Kiitti Rilla:) Tuo Hamilton on ollut kyllä omalta kohdaltani onnistunut ostos. Sen nahka pehmenee käytössä aika paljon verrattuna siihen, kuinka jäykältä se tuntui hyllyssä hypisteltynä. Toivottavasti oikea veska tulee pian vastaan!