Tammisunnuntain kotikuvia

sisältää *:llä merkittyjä mainoslinkkejä

Pakkassunnuntaita! Tänään muutama otos takkatulen ääreltä olohuoneesta. Kuvan sisustustyynyt ovat vilahdelleet kuvissa ahkerasti viime aikoina, joten ehkä näin sisustusbloggaajana on syytä esitellä ne. Vinoruudulliset *Deva-samettityynyt ovat Chhattwal & Jonssonilta ja kuviollinen niinikään ruotsalaismerkiltä, Fondacolta.

*Watt & Veken Oslo-tähti saa olla ikkunassa vielä pitkään, ainakin helmikuun puolelle. Lehtihyllystä on viime aikoina tullut näköjään poimittua ruotsinkielisiä julkaisuja ja useampi ruokalehti. Minustahan on tullut sekä ostosten että lukemiston perusteella oikea svennomaani. Gourmetkokkia ei ole tullut vielä, valitettavasti.

* joulukoti

Olen hieman pulassa sisustuskuvien suhteen, sillä en vieläkään ole löytänyt mistään laajakulmaista objektiiviani. Pahoin pelkään, että olen pudottanut sen metsään jollain ulkokuvausreissuistani. Tämä 50-millinen, jolla nyt kuvaan, soveltuu paremmin henkilö- ja lähikuvien ottamiseen. Toisaalta nämä kuvat ovat blogityyliä parhaimmillaan: käsivaralla otettuja, rajattuja kuvakulmia, pehmeä tausta ja etuala.

Jos uuden linssin hankinta tulee eteen, voisin harkita vihdoin jonkin valovoimaisen zoomattavan objektiivin ostamista Sony-kameraani, tähän asti olen siis kuvannut vain kiinteän polttovälin objektiiveilla. Laadukkaat zoom-linssit maksavat maltaita ja ovat myös raskaita kanniskella ympäriinsä, mutta sellainen veisi minua mukavasti eteenpäin valokuvausharrastuksessani.

Uuteen viikkoon, mitä se ikinä tuokaan tullessaan!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

  1. 26.1.2022
    Anna-Maria said:

    Todella tyylikäs, mutta samalla hygge!