Tavoitteena olla näyttämättä homssuiselta

[envira-gallery id=”6219″]

Kiireisen viikon päätteksi rentouduin hetken suosikkisarjan parissa. Niin, voiko Margaret Atwoodin kirjaan perustuvan The Handmaid’s Talen katsomista pitää rentouttavana, siitä voi olla montaa mieltä. On päähenkilö Junella kyllä myös voitonhetkensä. Lisäksi visuaalinen ilme on hiottu viimeisen päälle, jo sitä seuraa nautinnolla.

Kannoin toisen kesällä takaterassille ostetuista Ikean Stockholm 2017 -rottinkituoleista sisälle talveksi. Toiseen oli harmikseni ehtinyt ilmestyä homepilkkua, joka onneksi näyttää lähtevän pois sienellä pyyhkimällä. Jonkinlainen homeenestoaine voisi toimia loppusilauksena. En kyllä ymmärrä, miksi hometta oli vain toisessa tuolissa ja vieläpä siinä, joka on ollut säältä suojatummassa paikassa! Onko teillä kokemusta rottingin homehtumisesta?

lisbet-e-olohuone-11

[envira-gallery id=”6220″]

Mutta hei, tämä ei ole ainoastaan sisustuspostaus, tämä on myös tyylipostaus. (Sitä varten täytyy käydä kaivamassa asun loput osat, kengät ja huivi esiin.) Välillä tuntuu, että minulla ei ole mitään oikeutta kutsua itseäni tyylibloggaajaksi, sen verran yksinkertainen ja mielikuvitukseton tapa minulla on pukeutua. Päämääräni arjessa on olla näyttämättä homssuiselta. Helpointa se on, kun yksityiskohtia ja värejä on vähän. Toisekseen en käytä kovin paljon aikaa pukeutumiseni miettimiseen tai vaateliikkeissä kiertelyyn. Mielelläni tukisin kyllä kivijalkaliikkeitä, mutta paljon helpompaa on seurata muutaman suosikkimerkin valikoimaa verkossa ja tavaratalossa. Perjantaisen asun ainekset ovat jälleen täsmäshoppailun tulosta. Filippa K:n silkkisekoiteneule* on ostettu koulupäiviä varten ja By Malene Birgerin* Arabikka-villahuivin hankin korvaamaan nelivuotiasta Birgerin huiviani, joka alkoi olla kehnossa kunnossa langanvetojen vuoksi. Vajaamittaiset suorat housut ovat viimesyksyinen ostos Filippa K:lta ja Wondersin superpehmoiset ballerinat* viime vuoden keväältä.

lisbet-e-olohuone-7

Mukavaa viikonloppua kaikille, toivottavasti ehditte lohkaista pienen hetken myös itsellenne!

*mainoslinkki

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 9.16.17
  Saara said:

  Yksinkertaisuus on todella valttia. Ihailen tyyliäsi, casual & chic! Itse hörsähtelen väreihin ja kuoseihin ja todentotta: hompsuisuus tulee siitä, miten en ole sitä aiemmin ymmärtänyt.

 2. 9.16.17
  Jonna said:

  Klassisen yksinkertainen tyyli sopii sinulle hyvin ja näytät harkitun tyylikkäältä. Kunpa itsekin pystyisin pysymään tiukkana yksinkertaisessa tyylissä. Välillä tulee hutiostoja kun lähden ”rikastamaan” tyyliäni viimeisimmillä muotivillityksillä. Klassisuus kunniaan!

 3. 11.18.17
  Päivi said:

  Hei, mistä tuo ihana korituoli on ostettu?