Tossuja ja balleriinoja

Pikku perheemme näkökulmasta tämä on ollut jännittävä viikko, sillä poika aloitti päivähoidossa. Onneksi kaikki on mennyt hyvin. Tähän asti olemme järjestäneet työt niin, että olemme voineet hoitaa lasta kotona, mutta nyt saadaan hoitopaikasta tervetullutta vetoapua. Uudet Robeezin tossut ovat tietenkin hoitopaikkaa varten. Näitä on jo kolmas pari menossa – miten nopeasti pienet jalat kasvavat! Ajattele, jos vielä itsekin pitäisi jatkuvasti uusia pieneksi jäävää garderobia…

Pyörähdin pikaisesti Hullareillakin tänään. Ostin pojalle sadevaatteet ja itselleni Biothermin puhdistusmaidon. MK:n mustia balleriinoja pitelin käsissäni jonkin aikaa mutta en lopulta edes sovittanut. Vieressä oli jäljellä muutama pari väärän kokoisia ja värisiä eilen myyntiin tulleita Vagabondin balleriinoja, jotka näyttivät kutakuinkin täydellisiltä. Kesäksi pitäisi saada mustat perusbaltsut, ja vaikka olen pyöritellyt verkkokauppojen ostoskoreissa niin Repetton kuin Tory Burchinkin malleja, taidan budjettisyistä päätyä ostamaan Vagabondilta jonkun vastaavan perusmallin, joita Hullareillakin oli myynnissä. Vagabond on kyllä siinä mielessä luottomerkki, että voin ostaa kengät vaikka sovittamatta.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu