Baby shower (not mine)

Tämän päivän ohjelmaan kuuluivat eräät baby shower -kutsut, jonne vein lahjaksi kuvan Sophie-kirahvin. Sophie saa tietysti vielä jonkin aikaa odotella ensimmäisten pienten hampaiden hellää kosketusta. Vauvakutsut ovat ihan hauska idea muistaa tulevaa äitiä, vaikka minun puolestani saisi sitä isääkin muistaa. Vauvan tulo perheeseen taitaa olla ihan yhtä suuri mullistus molemmille vanhemmille. Joko vauvakutsuista on tullut käytäntö joka puolella Suomea – oletteko osallistuneet vauvakutsuille tai onko teille pidetty sellaiset?

Ihanaa, että huomiseksi on tiedossa vihdoin lämpöisempää ja aurinkoisempaa säätä. Kun kerran vapaapäiväkin sattui sään kanssa yksiin, ajattelin aloittaa päivän valmistamalla herkkuaamiaisen ja ulkoilla mahdollisimman paljon.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 21.4.2012
  JJ said:

  Itse olin viime vuonna ensimmäisillä baby showereilla ja mukavaa oli. Jotkuthan vähän paheksuvat näitä tällaisia kekkereitä jenkkityylisiksi, mutta minä olen eri mieltä. Ihanaa kokoontua yhteen ennen vauvan syntymää ja juhlistaa tulevaa äitiä. 🙂

  • 28.4.2012
   lisbet said:

   Sieltä jenkkilästähän tämä perinne suoraan tulee… Olen ollut sellaisillakin vauvakutsuilla, joilla lahjojen antaminen ei ollut suuressa roolissa, ehkä ne olivat vähän ”suomalaistyylisemmät”?