Vaihtuva näyttely

IMG_0111

Olohuoneen puinen taso on yhtä aikaa kotimme tarpeettomin ja tarpeellisin huonekalu. Periaatteessa vierastan tavaroita, joiden ainoa tarkoitus on olla esillä ja kauniita. On mukavaa, että koriste-esineilläkin on jokin merkitys: maljakko, kynttilä ja valokuva ovat hyviä esimerkkejä. Alun perin kaavailin puutasonkin tilalle käytännöllistä lipastoa. Silti näiden kuvien perusteella on selvää, että meillä on tainnut olla pientä vajausta paikasta, johon rakentaa kauniita asetelmia – sen verran innokkaasti olen tasoa stailannut viimeisen puolen vuoden aikana. Nuorimmainenkin on (miltei) oppinut, että tämä kaluste on äidin aluetta, johon pienillä kätösillä ei ole asiaa. No, kynttilöitä siinä ei kyllä tohdi polttaa. Onneksi myös anopin keramiikkataide on järeämpää kuin mitä ulkomuoto antaa ymmärtää.

IMG_5410 IMG_6526 IMG_8335IMG_4986 IMG_8672IMG_7241

Olipa valoisan kesäisiä muistoja tähän sumuiseen päivään. Löytyykö teiltä kotoa paikkaa vain kauniin turhuuden esittelyyn?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

7 keskustelu

 1. 10.20.14
  Sirpa Rasila said:

  Ilman muuta kodissa pitää olla tila vaihtuville näyttelyille. Meissä sisustuksesta ja estetiikasta innostuneissa kun on sitä vikaa, että me ei tehdä kodin sisustusta vain kerran ja sitten se on forever, koska se toimii ja kaikki tarpeellinen on jo hankittu. Muutos pienemmässä tai suuremmassa mittakaavassa on ehkäpä kuvaavampaa tälle ihmistyypille.
  Itselläni on tällä hetkellä olohuoneen tasolla samanhenkinen asetelma kuin tuo sinun, jossa on Prisman light house´it…kuvastasi inspiroituneena. Prisman ”tuikkutalot” ovat mielestäni tosi kivat, melkeinpä kivammat, kuin design versiot.

  • 10.25.14
   lisbet e. said:

   Minäkin olen ihastunut noihin tulitikkutaloihin! Kivaa, että vähän pienemmälläkin rahalla voi saada jotain kaunista.

 2. 10.20.14
  Terttu Kantola said:

  Ihania asetelmia, ei näyttänyt turhalta paikalta, vaan tarpeelliselta!

  • 10.25.14
   lisbet e. said:

   Näinhän se on että kauneuskin on tarpeen!

 3. 10.20.14

  On meilläkin turhuuksien esittelypaikka, mutta se tahtoo täyttyä ihan muusta tavarasta! 🙂 Teillä on kyllä käsittämättömän siistiä ja vähän tavaraa lapsiperheeksi!

  • 10.25.14
   lisbet e. said:

   No, kuten olen useaan otteeseen yrittänyt tuoda esiin, ei meillä normiarjessa ole mitenkään erityisen siistiä, vaan kaaoksen määrä vaihtelee elämän kiireisyystilanteen mukaan. Olen kuitenkin yrittänyt pitää tavaramäärän vähäisenä, se nimittäin helpottaa järjestyksen pitoa huomattavasti. Blogiin yritän ottaa inspiroivia kuvia, joten sotkut on raivattu ensin pois 😀

 4. 10.22.14
  Maria said:

  Hei!
  Kovasti kiinnostaisi tietää, mistä tuo kaunistakin kauniimpi puinen taso on hankittu/teetetty?

  Kitos kovasti vastauksesta! 🙂