Kurkistus eteisen säilytystilaan

IMG_0129

Säiden kylmettyä on ollut pakko kaivaa lämpöisempiä vaatteita esiin. Viikonloppuna vietin pitkän tovin inventoiden junioreiden talvivarusteita ja alkuviikolla olen puolestani juossut hankkimassa uutta pipoa ja hanskaa kasvaville nuorille miehille. Ostoslistaa kasvatti kuopuksen päivähoitouran alku, joka on muuten sujunut oikein mukavasti, huh! Samaan syssyyn järjestelin eteiskomeron siihen kuntoon, että sitä kehtaa blogissakin esitellä. Tämä reilut pari metriä leveä, Elfan sisusteilla ja Kirenan liukuovilla varustettu järkäle nielaisee toistaiseksi mukavasti sisäänsä nelihenkisen perheen ulkovaatteet ja urheiluvälineet. Ainoastaan jalkineita varten meillä on tuulikomeron puolella lisäsäilytystilana Ikean Ställ-kenkäkaappi.

Kun komero on liu’utettu kiinni ja lapsiperheen kurahousukaaos sullottu peiliovien taakse, eteisen tunnelma on raikas ja seesteinen, kuten vaikkapa näistä vanhemmista kuvista voi todeta. Käytännössä ovet ovat kuitenkin lähes aina auki, eikä kukaan meistä ole ottanut tavakseen niitä sulkea. Niinpä meille saapuvaa tervehtii yleensä tällainen (tai pahempi) näkymä palosammuttimineen päivineen.

IMG_0134

Liukuovet ovat kapealla käytävällä ehdottoman kätevät, mutta perinteisissä komeron ovissa on se hyvä puoli, että ne tulee yleensä suljettua!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu