Viimeinen lomapäivä

Viimeisen lomapäivän sää oli pilvinen, mutta ei se oikeastaan haittaa. Omasta mielestäni tämän kesän sää on toistaiseksi ollut mitä parhain. Helle ei ole ollenkaan minun juttuni! Totaalipilvisiä päiviä saisi tosin olla vähemmän, sillä blogikuvien otto alkaa varsinkin näin iltapuolella olla hankalaa.

Mistä oli viimeinen lomapäivä tehty? Teekupillisista, retkestä vadelmapusikkoon, liian pitkistä päiväunista, yhdestä heräteostoksesta ja siitä hieman levottomasta tunteesta, joka minut valtaa tähän aikaan vuodesta, kun alan odottaa vuodenajan vaihtumista.

CK:n korkkareita hipelöin jo täysihintaisina. Kun ne tulivat 40%:n alennukseen, sovitin niitä, totesin ne mukaviksi, mutta ajattelin, että ei nyt. Viime viikolla 50%:n alennuksessa jäljellä oli enää yksi pari, joka oli tietenkin minun kokoani. Tänään 60%:n kohdalla luovutin ja annoin kodin näille vaaleanharmaille kaunokaisille. Tiedän niiden olevan hyvä ostos, sillä omistan samat myös kiiltomustina, ja ne ovat yhdet mukavimmista korkokengistäni. Tänä vuonna on tullut ostettua paljon kenkiä ja ihan tarpeeseen, jonkinlaista vajausta on sillä puolella selvästi ollut.

Huomenna paluu töihin, mutta kesää en ole manaamassa pois, päinvastoin. My Summer Bucket List:illä on vielä paljon tekemättömiä juttuja!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

15 keskustelu

 1. 7.24.12
  Suvi said:

  Voi ei nuo CK:n korkkarit ovat ihanat. Mietin itse todella pitkään niiden ostamista, mutta jopa 35 klonksui jalassani. 🙁 Jäivät sitten kauppaan.

  • 7.28.12
   lisbet said:

   Ikävä kuulla. Näissä on kyllä selvästi väljä kanta, pysyvät kuitenkin sentään jalassa minulla.

 2. 7.24.12
  kelly said:

  oioi, kerrankin kävi noin että malttoi odottaa ja sitten käy tuuri, että se oma koko onkin sitten superisossa alessa! 🙂 kivat kengät ovat kyllä 🙂

  • 7.28.12
   lisbet said:

   Kyllä, tunsin itseni niin alehaukaksi nämä ostaessani!

 3. 7.24.12
  Mapsi said:

  Joskus kannattaa odottaa =) TOsi hyvä tuuri sinulla kävi kenkien kanssa, ovat muuten tosi kaunokaiset!

  • 7.28.12
   lisbet said:

   Tällä kertaa odotus palkittiin, 98% kerroistahan käy toisin…

 4. 7.25.12

  Minulla on nuo samaiset korot, ovat kyllä ihanat! Ja voi miten edullisesti sait omasi, mahtava löytö! 🙂

  • 7.28.12
   lisbet said:

   Tällä kertaa kävi tuuri:) Pitääkin käydä vilkaisemmassa blogiasi, jos ne vilahtavat kuvissa?

 5. 7.25.12
  Marjukka said:

  Kauniit kengät, ja ihan selvästi sinulle tarkoitetut, kun olivat alessa odottamassa! Oikein hyvää töiden alkua. : )

  • 7.28.12
   lisbet said:

   Itsekin tuumailin, etten viitsi kohtaloa enempää kiusata:) Kiitos!

 6. 7.25.12
  Inga said:

  Ihania kuvia<3

 7. 7.29.12

  Ihanat kengät ja tsemppiä töihin 🙂