Kesämeikkailuja

Aiemmin lupailin jo jotain juttua kesämeikkailuistani. Suurimman osan vapaa-ajastani kuljen edelleen meikittä, mutta niinä päivinä, kun tähän osa-alueeseen on tullut panostettua, kasvoillani on ollut ainakin näitä:

 1. Aurinkopuuteri kuuluu tietenkin kesämeikkiin. Käytän silti vaaleaa sävyä, jotta voin huoletta roiskia menemään puuterin kanssa ilman että seurauksena on epätasaisia ja epäluonnollisia varjostuksia.
 2. Meikkivoide. Monet jättävät meikkivoiteen kesällä kokonaan pois, mutta itse en osaa meikata ilman sitä. Tosin Diorin Nude on sen verran ohut, että sillä voi loihtia kesäilmoihinkin sopivan pohjan. Minulla on samasta tuotteesta kaksi eri sävyä, joista sekoitan kulloisellekin rusketusasteelle sopivan cocktailin. Vaihtoehtoisesti kasvojen eri osiin voi käyttää hieman eri sävyistä pohjaa luonnollisemman lookin saavuttamiseksi.
 3. Chanelin kevätkampanjan poskipuna on ollut ahkerassa käytössä.
 4. Romanssini YSL:n valokynän kanssa alkoi jo vuosikymmen sitten, mutta meillä meni poikki eräiden selkkausten takia (tiesittekö, että valokynä hohtaa diskoteekin UV-valoissa?). Tällä saa myös nopeasti loihdittua itselleen pöllömäisen lookin, jos ei ole varovainen annostelun ja levitysalueen kanssa. Tänä kesänä olen kuitenkin vähitellen uskaltautunut takaisin valokynän käyttäjäksi ja on-off-suhteessamme menee hyvin.
 5. Diorliner on ostos lentokentältä. Olen aiemmin käyttänyt luomirajauksiin kynää, sillä pidän siitä, miten rajauksen saa pehmennettyä siveltimellä. Kokeilut tussimaisen rajauskynän kanssa ovat kuitenkin lupaavia. Tästä saattaa tulla uusi arkimeikin hittituote, kunhan käsialani paranee.

Kuljetteko te kesäisin meikissä vai meikitttä?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 7.27.12
  StyleC said:

  Hui, en tiennyt että loistaa diskon valoissa! Onneksi ei tässä iässä enää juuri tule noissa ”vaarallisissa” valoissa käytyä;) Hyvä tietää kuitenkin… sillä sama valokynä on käytössä myös minulla päivittäin.

  Minäkin meikkaan myös kesällä ja oma suosikkimeikkivoiteeni on myös Diorin, mutta Forever (tarvitsen hiukan enemmän peittoa). Ja muutenkin samoilla linjoilla näytetään olevan: ostin nimittäin ensimmäisen tussimaisen rajauskynäni itseasiassa ihan viime viikolla. Vielä en ole ehtinyt edes kokeilemaan, mutta olen arkisin laiska luomivärien kanssa, joten rajauksen avulla toivoisin vaihtelua arkilookiin. Kunhan pääsen harjoittelemaan ensin 😉

  • 7.28.12
   lisbet said:

   Ollaan siis aika samiksia:) Joo, onneksi noita UV-valoja ei nykyelämässä tule kovin usein vastaan.

 2. 7.27.12
  Sara said:

  Kiitos, kun jaoit luottotuotteesi ja erityismaininta vielä tuosta valokynävaroituksesta. 🙂

  Minun lomani on lopuillaan, ja taisin käyttää ripsiväriä vain muutamana päivänä. Kaksi kertaa meikkasin oikein kunnolla, kun kävin viihteellä, mutta muutoin mentiin au naturel – siis meikin puolesta, ei muutoin, hih.

  Oletko muuten kokeillut BB-tuotteita? Jos pidät ohuista meikkivoiteista, voisit tykästyä niihinkin. Itse siirryin keväällä Lancomen sävyttävästä päivävoiteesta Estee Lauderin BB-voiteeseen, ja olen tykännyt tuosta jälkimmäisestä.

  • 7.28.12
   lisbet said:

   Kiitos vinkistä! En ole kokeillut, mutta voisin hyvinkin testata?

 3. 7.28.12
  Lumo said:

  Olen tainnut olla poissa diskovalojen koosteesta jo tovin, kun en tuota tiennyt… Ja olen sentään ollut valokynän vakikäyttäjä miltei alusta asti…

  BB-voiteet ovat olleet kesätuotteiden ykkösiä. Sitä vähän pohjaksi, hieman valokynää ja sipaus himmeästi hohtavaa bronzer-voidetta poskipäille. Ripset on aina taivutettava, vaikka ”meikittöminä” päivinä värjätyt ripset saavat olla ilman ripsiväriä.

  • 7.28.12
   lisbet said:

   Luulen, että hohto-ongelmaan auttaa myös se, jos laittaa ripauksen puuteria valokynävoiteen päälle. Toisaalla varoitellaan, ettei valokynän jälkeen pidä puuteroida, mutta itse teen niin nykyään aina. Puuterin tulee vain olla todella hienojakoinen ja väritön.

   Kiitos BB-vinkistä, saatan ottaa sen itsekin kokeiluun.