Terassin esikatselu

Heipä hei. Kesäreissut, autotallityömaa ja ensi sunnuntain ristiäisten järjestely ovat vieneet tämän naisen mennessään, joten blogi on ollut hetken hiljaa. Ikävä kyllä meille ovat löytäneet tiensä myös masuvaivat, pätkäpäikkärit ja iltahuudot, mikä on niin ikään verottanut aikaa ja voimia. Ensi sunnuntaina sulkeutuvat asuntomessutkin taitavat jäädä haaveeksi tältä kesää. Onneksi blogeissa ja lehdissä on käsitelty aihetta niin monipuolisesti, että tuntuu kuin olisi vieraillut messuilla itse. Esimerkiksi Esmeraldalta löytyy laajat postaukset messutaloista aihepiirin mukaan lajiteltuina.

Kuvissa on hieman esimakua tulevan kesäterassin kalustuksesta (parempi myöhään kuin ensi kesänä, eh?). Toivottavasti vauva rauhoittuu tänä iltana sen verran aikaisin, että ehdin raivata takaterassin remonttitavaroista ja -jätteistä ja asetella kesäkalusteet paikalleen. Huomenna saattaisi olla aikaa kuvaamiseenkin – sikäli kuin sää suosii.

Inspiraatiota musta-harmaa-valkoiseen terassiin on haettu talon värityksestä ja rimoituksista, Pinterestistä sekä Terassi-lehden tuoreimmasta numerosta, jonka tyylikäs kansi houkutteli minut ostamaan ensimmäistä kertaa kyseisen julkaisun. Lehdessä on esitelty sisustustoimittaja Jonna Kivilahden aka Mrs Jonesin mustavalkoinen atriumpiha ja kuvat puolestaan ovat Krista Keltasen taattua laatua. Tulikohan minusta kertaheitolla Terrassin vakiolukija?

Nyt on kuitenkin käsillä pieni hetki nauttia lasi kylmää valkoviiniä, kuulemisiin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Näyttää niin hyvälle tämä masitiainen, innolla odotellaan kattavampaa raporttia 🙂 Tiedätkö mikä teidän allas on keittiössä?
  Ellen

 • Hyvältä näyttää valkoiset putkikalusteet terassilla, niinkuin myös sisätiloissa. Meillä on sisällä, mutta täytyypä kokeilla ulkoistaa tuolia! 🙂
  -J

 • Näyttää ihanalta tämän kurkistuksen perusteella! Ja todellakin parempi myöhään kuin ei milloinkaan 🙂 Selailin viime viikonloppuna vanhoja postauksiasi ja siellähän oli vaikka mitä ihanaa <3 Jaksamista vauvan kanssa!

 • Kaunis terassi! Ja nämä teidän Hayt näyttää niin hyviltä. Itsekin olen niitä miettinyt, mutta koska meidän talo kun on vanha kuin taivas (yes, vuodelta 1905), eivät nämä taitaisi sen pihaan sopia.

 • Oikein hyvältä näyttää! Meillä on vielä mökin terasso ihan kalustamatta, taitaa jäädä ensi vuoteen. Kiitos sinun, nyt löysin täydelliset terassituolit! Tsemppiä vauva-arkeen 🙂

 • Ihanalta näyttää jo tämä pieni kurkkaus 🙂 Tosi kurjaa, että mahavaivat ovat löytäneet teidät. Toivotaan, että vauva pääsee helpolla ja maha rauhoittuu pian. Mun kätilöystävä vinkitti mulle jalkapohjien hieronnan ja imettäessä ja muutenkin sylitellessä hieroin hellästi peukalolla vauvan jalkapohjia kantapäästä päkiään päin ja se auttoi meidän pientä 🙂 Maitohappobakteerien syönti raskausaikana vähentää myös vauvan mahakipuja, mietin, että auttaisko ne nytkin? Joko äidin syömänä, mikäli imetät, tai sitten vauvalle. Muistelin, että niitä saa antaa heti kun alkaa antaa d-vitamiinejakin 🙂

  Voimia ristiäisten suunnitteluun ja terassin järjestämiseen ja tsemppiä iltahuutoon!