Heinäkuu backstagella

Aallon takaharjalla surffaaja on saapunut Instagramiin. Tai siis, ovathan ne tunnukset olleet jo tovin olemassa, mutta vasta kesän aikana olen päässyt säännöllisen instagrammailun makuun. Tuonne tulee räpsittyä materiaalia matalammalla kynnyksellä kuin blogiin, kun kuvien ei tarvitse olla nyt ihan justiinsa. Mukana on kenties enemmän todellisen elämän hetkiä – mutta myös ihan vain niitä kauniita ja inspiroivia asioita.

Heinäkuun kuvasaldosta bongattavissa ainakin Ruotsin kunkkuperhe, valokuvaussessio Amforassa ja kesän shoppailusaldoa. Liity siis seuraamaan: lisbet_e.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 1.8.2013
  Anonymous said:

  Oooh,mikä/mistä tuo pupu kangas on? Pakko saada samanlaista ja askarrella siitä jotakin,ihanaa tietty 😉
  Ellen

  • 31.8.2013
   lisbet e. said:

   Moikka Ellen, se on lähikuva vauvan bodysta, jonka valmistajaksi on merkitty Pupuset Collection. Se tuli lahjana tuttavapariskunnalta ja on ilmeisesti ostettu Turku Design Now! -liikkeestä: http://turkudesignnow.fi Tarkemmin en valitettavasti osaa sanoa.

 2. 3.8.2013

  Hei kaunokainen! Minulla olisi sinulle sisustusaiheinen haaste, käyhän kurkkaamassa: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/08/oman-kodin-varipaletti.html

 3. 7.8.2013
  Anonymous said:

  Hei, kiitoksia kivasta blogista! Kysymykseni ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, vaan ”heinäkuu pyrkii sisälle” postaukseen, jonka ensimmäisessä kuvassa sohvan keskellä näkyy tosi nätti tyyny (valkoinen, jossa useita erilaisia vaaleanharmaita kuvioita). Mistähän tämä tyyny on? Tai kenen suunnittelema?
  Kiitos vastauksesta jo näin etukäteen 🙂
  -pulu-