Lempivaatteen tunnusmerkit

IMG_5611

Kevääseen on kuulunut olennaisena osana paluu töihin ja siistimmän pukeutumisen pariin. Työasut pyrin pitämään aika mutkattomina: yksinkertaisia kokonaisuuksia eikä juurikaan asusteita. Tärkeää on, että vaate pysyy siistin näköisenä, vaikka joudun nököttämään se ylläni monta tuntia tietokoneen ääressä. Tässä Tory Burchin Augusta-topissa on monta sellaista elementtiä, jotka toistuvat lempivaatteissani: graafinen kuviointi, vajaamittaiset hihat, venepääntie sekä väljä mutta vartaloa myötäilevä malli. Parhaissa vaatteissa on myös jokin juju, ja tässä ne ovat hihojen kullanväriset vetoketjut. Farkut ovat Filippa K:n ja jalassa on Jimmy Choon nudet Gilbert-avokkaat. Näistä kuvista huomaan, että väriä saaneet jalkani eivät mätsää kenkiin enää yhtä hyvin kuin sukkahousukaudella…

IMG_5662

IMG_5671

Yksi kevään parhaista lukukokemuksista on ollut Rinna Saramäen Hyvän mielen vaatekaappi. Minusta tuntui kuin olisin löytänyt sielunkumppanin kirjaa lukiessani. Kirjaa on monissa blogeissa jo käsiteltykin, mutta ajattelin vielä kantaa oman korteni kekoon. Pukeutumisteemalla siis jatketaan lähipäivinä.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu