Aikaisen linnun joululahjaideat Dermoshopin valikoimista

dermoshop-5

Kaupallinen yhteistyö Dermoshopin kanssa

Syksy hujahti ohi, ja on jo marraskuu! Tämä on yleensä se hetki vuodesta, jolloin päätän olla ajoissa jouluvalmistelujen suhteen. (Olisikohan tämä se vuosi, jolloin oikeasti onnistun?) Joululahjoissa onneksi verkkokaupat tulevat avuksi. Ne ovatkin aikaisen linnun heiniä, sillä kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jotta saa haluamansa tuotteet ja jotta toimitukset varmasti ehtivät perille.

Lähipiirin kanssa olemme sopineet, että pieni on kaunista joululahjoissakin. Itse annan mielelläni sellaisia lahjoja, joita saaja voi käyttää heti ja joista ei jää ylimääräisiä muistoja nurkkia täyttämään: esimerkiksi kaikenlaisia herkkuja, kynttilöitä, kosmetiikkaa tai ihonhoitotuotteita. Kotimainen Dermoshop on koonnut juuri tällaisia lahjoja vastikään avattuun joulukauppaansa. Kyseessä on todellinen yhden pysähdyksen joulupuoti, sillä valikoimasta löytyy tuotteita kaikenikäisille joulunviettäjille. Kauppa on mainio pysäkki myös niille, joilla on paljon muistettavia tonttulistallaan: tuotteiden hinnat nimittäin pyörivät kymmenen euron molemmin puolin, useimmat selvästi alle.

Sain valita Dermosil-tuotteista omat suosikkini teille esiteltäväksi: tässä siis pari tärppiä, mutta valikoima jatkuu joulukaupan puolella.

[envira-gallery id=”4549″]

Whisper-huonetuoksu on pakattu kauniiseen lasipulloon ja mukana tulee kahdeksan puutikkua, joiden määrää muuttamalla voi vaikuttaa siihen, kuinka vahvasti tuoksu leviää huoneilmaan. Tuoksu on pehmeän vaniljainen ja hyvin talvikotiin sopiva.

Kenelle: Kotona viihtyvälle esteetikolle.

Enjoy the Calm -hemmotteluhetki pitää sisällään ihanan koko vartalolle sopivan sitruunakuorinnan ja sen päälle rentouttavan teehetken kofeiinittoman rooibosteen kanssa. Tämä oli oma suosikkituotteeni – hoitava ja miedosti hajustettu sokerikuorinta näyttää olleen juuri se, mitä kuiva ja hilseilevä talvi-ihoni on kaivannut.

Kenelle: Lapsen opettajalle, hoitajalle, harrastusohjaajalle tai kenelle tahansa, joka on ansainnut hyvät yöunet.

[envira-gallery id=”4564″]

King of the Forest -pakkauksessa on Black Pepper -sarjan suihkugeeli ja roll-on antiperspirantti. Riittoisassa pakkauksessa on tyylikäs metalliväri ja tuoksussa sitrusta ja havupuun aromeja.

Kenelle: Nuorelle karhulle.

dermoshop-2

[envira-gallery id=”4561″]

Decorate-kuusenkoristeiden takana on Dermoshopin graafisen suunnittelijan Emma Konwaljin ja Isossakyrössä toimivan puualan yrityksen Johan Oy:n yhteistyö. Tuotteet on valmistettu koivuvanerista vesileikkaustekniikalla, joka ei jätä leikkausreunaan tummaa polttopintaa. Nämä tyylitellyt koristeet sopisivat hienosti modernin skandikodin jouluun! Kevyt ja pieni pakkaus kulkee helposti myös postissa.

Kenelle: Merten takana asuvalle ystävälle, jolle haluat lähettää palan valkoista joulua.

Soft Touch -lahjapakkauksen takana on kaunis ajatus. Itse ainakin virutan käsiä hanan alla vähän väliä milloin mistäkin syystä, ja se valitettavasti näkyy kämmenselkien ryppyisenä ihona ja rutikuivina kynsinauhoina. Dermosil ratkaisee ongelman sijoittamalla saippuan ja käsivoiteen vierekkäin sointuviin pakkauksiin – näin ehkä muistan hoivailla käsiäni tiheämpään. Lisäpisteitä tulee tuotteiden tyylikkäästä ulkonäöstä.

Kenelle: Kaikkiin lapsiperheisiin.

[envira-gallery id=”4563″]

dermoshop-1

Paketoimismurheita näistä lahjoista ei seuraa, sillä Dermoshopin joulukaupan kaikissa tuotteissa on kauniit lahjapakkaukset, jotka eivät kaipaa kuin pätkän nauhaa ympärilleen ja ajatuksella kirjoitetun kortin kylkeensä. Pienemmät lahjat sujahtavat helposti huopakassiin joulusuklaiden seuraksi. Tästä voisi alkaa stressitön joulu. Pidin erityisesti tuosta tekstistä, joka oli painettu kuorintavoiteen ja rooibosteen pakettiin:

Enjoy the calm and carry no worry
for spoiling is to be done in no hurry.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

1 keskustelu