Kun joulu saapuu marraskuussa

joulu-2

Kamppailin koko viikon flunssaa vastaan, mutta näköjään viikonlopun kynnyksellä se vei naisesta voiton. Ehkä hyväkin niin, sillä se pakottaa hiljentämään viime viikkojen vilkkaaksi äitynyttä tahtia. Joulu on nyt kovasti mielessä ja blogeissakin se näkyy. – päädyin kaivelemaan arkistoista pari jouluista kuvaa viime vuosilta.

Hassua, miten bloggaajan joulu saapuu tosiaan jo marraskuussa! Viime vuodelta muistelen, että olin aika tyytyväinen kun tammikuu koitti, sillä kaksi kuukautta joulunviettoa alkoi jo käydä koville. Silti jaksan taas olla sesongista innoissani. Viikonloppuna olisi tarkoitus kuvata muutamia kivoja juttuja tänne blogiin, jos vain flunssa antaa myöten. Ja vaikkei jouluhössötys sattuisikaan olemaan sinun juttusi, kynttilät, valot ja kukat tuskin pilaavat kenenkään talvitunnelmaa!

Alkuperäiset postaukset, joista kuvat ovat peräisin, löytyvät tunnisteella joulu.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

11 keskustelu

 1. 11.11.16
  Markku said:

  Vanhoista postauksista johtui mieleeni. Sinulla oli joskus juttu takan siivoamisesta/imuroinnista. En löydä sitä täältä. Oliko se siellä vanhassa blogissa?

  • 11.13.16
   lisbet said:

   Niin oli, se on edelleen tuolla arkistoissa mutta sen kuvat eivät toimi, joten en nosta sitä esiin 🙁 Siinä puhuttiin Bilteman tuhkaimurista ja pohdittiin nokeentuneiden lasiovien puhdistusta. Parhaaksi keinoksi olen havainnut hangata lasia märällä sanomalehdellä!

   • 11.19.16
    Markku said:

    Kokeilin hangata märällä sanomalehdellä, mutta en saanut kaikkea irti. Oletko käyttänyt jotain puhdistusainetta tai jotain muuta poppakonstia?

    • 11.22.16
     lisbet said:

     Joo, ihan kaikki ei sanomalehdelläkään lähde, varsinkaan pitemmän aikaa lasissa ollut noki. Viimeisien irroitteluun olen käyttänyt Uuniseppien omaa puhdistusainetta.

 2. 11.11.16
  Saara Sirviö said:

  Olen jo viime jouluna ihastellut olohuoneen kaunista joulutunnelmaa roikkuvine tähtirykelmineen. Onko sinulla kaikissa tähdissä valot? Onko joku kätevä ripustusmekanismi vai oletko laittanut pieniä nauloja pitkin ikkunanpieliä? Nimittäin tuskailen, kun en varmasti saa tämän talon isännältä lupaa rei’ittää armasta taloaan kovinkaan paljon 😉 😉 ;), lääh…

  Saaruska

  • 11.13.16
   lisbet said:

   Mun mies on ihan samanlainen, joten homma vaatii luovuutta! Noissa mustissa ja harmaissa tähdissä ei ole valoja, ne ovat pelkkää paperia 😀 Valkoiset ovat valaistuja. Ripustussalaisuuteni on laittaa tuonne ikkunan ylälistan ja seinän väliin pieniä nuppineuloja ja tukea johdot niiden taakse. Tänä vuonna ajattelin kokeilla myös sellaisia seinään kiinnitettäviä tarraripustimia, esim. 3M Command. Niistä ei kuulemma jää jälkiä seinään. Täällä Hunajaista-blogin yhteistyöpostaus aihesta: http://www.hunajaista.com/tag/3m/

 3. 11.14.16
  Marina said:

  Nämä mustat Ja harmat tähdet ovat House Doctorista, eikö? Entä valaistut valkoiset, mistä löytyi näin isot ja hienot?

  • 11.15.16
   lisbet said:

   Jep, värilliset tähdet ovat House Doctorin ja valkoiset on ostettu Clas Ohlsonilta 🙂

 4. 11.17.16
  Leena Lehtonen said:

  Kaunis koti teillä ja paljon kauniita esineitä. Mistä olet löytänyt puiset rikkalapion ja harjan?

  • 11.22.16
   lisbet said:

   Kiitos Leena, rikkalapio ja harja ovat edesmenneen Anttilan Annon tuotantoa, joten niitä ei ole enää valitettavasti saatavilla 🙁