Äitienpäivä täälläkin

Oikeastaan äitienpäiväni pyörähti käyntiin jo eilen iltapäivällä, kun sain sitä, mitä suurin osa äideistä toivoo eli hetken omaa aikaa. Lähdin ihan yksikseni käymään ostoskeskuksessa. Kolusin kaikessa rauhassa läpi vaatekaupat ja sovittelinkin muutamia vaatekappaleita. Ostin itselleni kynsilakan ja uusia muistikirjoja. Lopuksi menin Fazerille teekupposelle ja täytin muistikirjan ensimmäisen sivun hahmotelmallani ”Lisbetin 50:stä” eli mitkä ovat mielestäni oman vaatekaappini välttämättömät osaset. Lista vaatii vielä hieman viilausta, mutta saatte sen nähtäväksenne ensi viikolla.

Tämä päivä pyörähti käyntiin sänkyyn tuodulla aamupalalla. Päiväkodissa oli taiteiltu hieno kukin koristeltu peili, jossa äiti näyttää aina kauniilta. Kävimme aurinkoisessa säässä kävelyllä, nukuimme päiväunet ja nyt uunissa odottaa karjalanpaisti. Aika idyllistä, tällä hetkellä tunnen olevani onnekas. Äitienpäivä saattaa herättää monenlaisia tunteita tai sitten se voi olla herättämättä minkäänlaisia tunteita, mutta toivon että teillä on ollut mukava sunnuntai.

Sain myös toisen todella mieluisen lahjan, mutta siitä lisää huomenna.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

12 keskustelu

 1. 5.13.12
  Minna said:

  Voi kuinka suloinen peili :)! Olisinpa minäkin saanut…Tuollainen peili on aarre kaikinpuolin :).

  No niin, jäänpä langoille odottelemaan huomista paljastusta…

  Ihanaa äitienpäivän iltaa :)!

  • 5.19.12
   lisbet said:

   Olin kyllä ikionnellinen. Mua itse asiassa jopa vähän jänskätti, kun tiesin saavani eka kertaa jotain (melkein) omin kätösin askarreltua:)

 2. 5.13.12
  Fedu said:

  hey left a little award on my blog for you! check it out 🙂

 3. 5.15.12
  Celina said:

  Minunkin blogissa on sinulle haaste 🙂

 4. 5.15.12
  Hanna ★ said:

  Minulla on sinulle haaste blogissani! Tulehan kurkkaamaan =)

 5. 5.17.12
  Trina said:

  Ja minunkin blogissani on sinulle haaste, heh:)!!

  • 5.19.12
   lisbet said:

   Kiitos haasteesta, näitähän tuntuu nyt satavan:)

 6. 5.17.12
  K / Karla said:

  Minä kävin jo noin sadannen kerran katsomassa, josko täällä olisi uutta luettavaa siitäkin huolimatta, ettei Blogilista näytä päivittyneen.

  • 5.19.12
   lisbet said:

   No niin, se siitä huomisesta:( Viikosta muodostui kiireisempi kuin kuvittelinkaan. No, nyt takaisin ruotuun, kiva että täällä muistetaan olemassaoloni!