Arkkarin uusi matto

IMG_8726

Hyvää perjantaita. Täällä on podettu flunssaa, eikä mitään merkittävää ole tapahtunut. Eilen kävin sentään hakemassa Formen liikkestä sinne tilaamani maton, josta kirjoitin aiemmassa postauksessa Uusi matto yläaulaan. Tässä yksi nopeasti otettu kuva – niin nopeasti, etten edes imuria ehtinyt matolle näyttää ennen kuvan ottamista. Matto on ollut paikoillaan eilisestä lähtien ja kummasti sen päälle on jo kulkeutunut kaikenlaista murusta ja roskaa, joka erottyy näkyy mustia kohtia vasten erityisen hyvin.

Kyselin teiltä aiemmin, miksi yläaulaa pitäisi kutsua ja sain hyviä ehdotuksia. Suosituin oli arkiolohuone, mutta myös oleskelutila, arkkari ja kokki saivat maininnat. Luulen, että yritän juurruttaa tuon arkiolohuoneen eli arkkarin perheemme kielenkäyttöön, vaikka käytännössä usein käy niin, että tilat lopulta nimeävät itse itsensä.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 9.5.14
  Eli said:

  Aiheesta toiseen, tuollainen puinen keinuheppa on niin suloinen! ♥ Pitääkin kattoa jos sellaisen teettäminen onnistuisi täällä! Lentokoneessa en viitsi alkaa rahtaamaan.. 😀

  Mä varmaan kutsuisin yläaulaa juurikin siksi, yläaulaksi! 😀 Ehkä myös oleskelutilaksi.. Eikö arkkari ole sinulle vaikea lausua? Musta se on aika vaikea sanottava.

  Pikaista paranemista sinne ja mukavaa viikonloppua!

  • 9.9.14
   lisbet e. said:

   Mun mielestä yläaula oli jotenkin vähän liian juhlava nimitys, siitä tulee mieleen kartano tai hotelli tai jotain. Kyllä arkkari mun suuhuni istuu mutta pelkään vähän, että tenavien kielenkäyttöön sitä on vaikeampi juurruttaa.

 2. 9.6.14
  Joanna said:

  Formen matot on tosi kauniita ja laadukkaita. Lastenhuone on uutta mattoa vailla ja Forme on vahva ehdokas. Kauniilta ja ihanan harmoniselta näyttää arkkari 🙂

  • 9.9.14
   lisbet e. said:

   Meillä on ollut kaksi pientä Lumia-mattoa aiemmin ja olen myös tykästynyt niiden laatuun.

 3. 9.7.14
  Marja said:

  Paikoille tuntuu löytyvän nimi käytössä ja juurtuvan myös arjen puheisiin. Meillä on keittiössä ET-pöytä (=elämäntapapöytä) johon kertyy avaimet, puhelimet, sanomalehdet jne. Kiitoksia postaustoiveeni toteutuksesta!

  • 9.9.14
   lisbet e. said:

   Kiitos itsellesi ideasta. ET-pöytä, mahtavaa!