Arkkarin uusi matto

IMG_8726

Hyvää perjantaita. Täällä on podettu flunssaa, eikä mitään merkittävää ole tapahtunut. Eilen kävin sentään hakemassa Formen liikkestä sinne tilaamani maton, josta kirjoitin aiemmassa postauksessa Uusi matto yläaulaan. Tässä yksi nopeasti otettu kuva – niin nopeasti, etten edes imuria ehtinyt matolle näyttää ennen kuvan ottamista. Matto on ollut paikoillaan eilisestä lähtien ja kummasti sen päälle on jo kulkeutunut kaikenlaista murusta ja roskaa, joka erottyy näkyy mustia kohtia vasten erityisen hyvin.

Kyselin teiltä aiemmin, miksi yläaulaa pitäisi kutsua ja sain hyviä ehdotuksia. Suosituin oli arkiolohuone, mutta myös oleskelutila, arkkari ja kokki saivat maininnat. Luulen, että yritän juurruttaa tuon arkiolohuoneen eli arkkarin perheemme kielenkäyttöön, vaikka käytännössä usein käy niin, että tilat lopulta nimeävät itse itsensä.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 5.9.2014
  Eli said:

  Aiheesta toiseen, tuollainen puinen keinuheppa on niin suloinen! ♥ Pitääkin kattoa jos sellaisen teettäminen onnistuisi täällä! Lentokoneessa en viitsi alkaa rahtaamaan.. 😀

  Mä varmaan kutsuisin yläaulaa juurikin siksi, yläaulaksi! 😀 Ehkä myös oleskelutilaksi.. Eikö arkkari ole sinulle vaikea lausua? Musta se on aika vaikea sanottava.

  Pikaista paranemista sinne ja mukavaa viikonloppua!

  • 9.9.2014
   lisbet e. said:

   Mun mielestä yläaula oli jotenkin vähän liian juhlava nimitys, siitä tulee mieleen kartano tai hotelli tai jotain. Kyllä arkkari mun suuhuni istuu mutta pelkään vähän, että tenavien kielenkäyttöön sitä on vaikeampi juurruttaa.

 2. 6.9.2014
  Joanna said:

  Formen matot on tosi kauniita ja laadukkaita. Lastenhuone on uutta mattoa vailla ja Forme on vahva ehdokas. Kauniilta ja ihanan harmoniselta näyttää arkkari 🙂

  • 9.9.2014
   lisbet e. said:

   Meillä on ollut kaksi pientä Lumia-mattoa aiemmin ja olen myös tykästynyt niiden laatuun.

 3. 7.9.2014
  Marja said:

  Paikoille tuntuu löytyvän nimi käytössä ja juurtuvan myös arjen puheisiin. Meillä on keittiössä ET-pöytä (=elämäntapapöytä) johon kertyy avaimet, puhelimet, sanomalehdet jne. Kiitoksia postaustoiveeni toteutuksesta!

  • 9.9.2014
   lisbet e. said:

   Kiitos itsellesi ideasta. ET-pöytä, mahtavaa!