Asu kesän viimeisille päiville

Nythän on vielä kesä! Olen jo antaumuksella fiilistellyt syksygarderobiani, mutta vielä ei ole ollut tilausta trenssitakille tai nilkkureille. Hyvä niin, sillä tämäkin myöhäisherännäinen ehtii pitää kesäksi hankkimiaan vaatteita, kuten tätä aiemmassa postauksessa pohtimaani maksimekkoa. Kiilakorkoiset espadrillot pääsivät puolestaan ulkoilemaan ensimmäistä kertaa vasta tänään. Kesän pukeutumiskoodini on ollut muutenkin melko casual = puklutahraisia t-paitoja, risaisia farkkuja (niitä, jotka mahtuvat päälle) ja matalia jalkineita. Tulipa kiva fiilis näyttäytyä kodin ulkopuolella vaihteeksi vähän edustavampana.

maksimekko Esprit
kiilakorot Esprit
aurinkolasit Chanel
kesäkassi Prismasta

Edellinen tekstini kirvoitti valtavan määrän hyviä kommentteja sekä bloggaajilta että blogien lukijoilta. Aihe tuntuu herättävän ajatuksia, sillä postauksesta tuli julkaisupäivänään yksi blogini luetuimmista ja todennäköisesti myös kommentoiduimmista. Aion vielä kirjoittaa aiheesta jonkinlaisen yhteenvedon, sitä odotellessa rentoa sunnuntai-iltaa kaikille!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

13 keskustelu

 1. 8.25.13
  Anonymous said:

  Ovatko nämä kuvat jo liian ylivalotettuja?

  • 8.29.13
   lisbet e. said:

   Tausta on taatusti ylivaloitettu, mutta hain puhkipalamisella tarkoituksella tuollaista ”syvättyä” efektiä. Kohde – elikäs minä – on kuitenkin normaalisti valottunut. Mutta tunnustan syntini, rakastan ylivalotettuja kuvia!

 2. 8.26.13
  Anonymous said:

  Ei ainakaan mun mielestä… kauniita kuvia ja ollennaisin tulee esille kauniisti!

 3. 8.27.13
  Titta said:

  Kivoja kuvia:) Tuo ensimmäinen kommentti aiheutti meillä kotona keskustelua (ei kuitenkaan päivän ainoa puheenaihe:D Illalla sängyssä tuuppasin tämän postauksen miehelle katsottavaksi ja pyysin kommenttia. Hyviä tarkkarajaisia kuvia, joissa puhkipalanut valkoisuus tuo sopivasti kontrastia mustaan mekkoon. Alemmassa kuvassa katseelle jää liian vähän tilaa ja ylemmässä kuvassa lamput jäävät leijumaan tyhjyyteen. Vielä minun lisäys, että valo heijastelee kauniisti mekon pinnassa, etenkin ylemmässä kuvassa 🙂

  • 8.29.13
   lisbet e. said:

   Kiitos näistä hyvistä kommenteista. Jäin itsekin miettimään, mikä noissa kuvissa mätti… no rajaus! Ylemmässä olisi voinut retusoida lamput kokonaan pois ja rajata vähän tiiviimmin. ”Katseelle jää liian vähän tilaa” oli minulle uusi ilmaus mutta niin totta, pidetään jatkossa mielessä.

 4. 8.27.13
  Anonymous said:

  Upeita kuvia… niin kuin tässä blogissa aina!

 5. 8.28.13
  Annika said:

  Näyttääpä hyvältä! Mulla on ollut tänä kesänä koko ajan joku maksimekko päällä, olen ihan hurahtanut. 🙂 Onko nuo Espritin espadrillot kevyet jalassa?

  • 8.29.13
   lisbet e. said:

   Ovat ne aika kevyet, mutta kiilakorko tuo tietysti vähän lisää massaa verrattuna tasapohjaisiin espadrilloihin. Minä onnistuin hyppäämään maksitrendiin mukaan vasta tänä kesänä mutta olen myös ihan myyty! Toivottavasti muoti jatkuu vielä tulevat vuodet:)

  • 8.29.13
   Annika said:

   Niinpä! Trendin jatkumista toivotaan täälläkin. Ne on niin helppoja ja supermukavia 🙂

 6. 8.28.13
  Korundi said:

  Kiinnitin heti ensimmäisenä huomiota upeaan korikassiisi, sillä itsellä on läpi kesän ollut juuri vastaavanlainen etsinnässä, mutta ei ole tullut vastaan.

  Olikin hauska huomata, että se on Prismasta – luulin jo etsineeni kaikkialta, mutta sieltä en olekaan vielä katsonut! 🙂 Nyt täytyy ehdottomasti laajentaa etsintöjä!

  • 8.29.13
   lisbet e. said:

   Olen joskus miettinyt, että pitäisi tehdä oikein postaus siitä, mitä kaikkea marketeista voi löytää. Kassi on Prisman omalta House-merkiltä, ostettu tosin jo viime kesänä. Negatiivinen puoli on, että nuo kahvat ovat aika rumaa keinonahkaa:(