Asua ja asusteita

Osa konjakinväristä-postauksen asusteista pääsi tänään käyttöön, vaikka ulkoilussa ei ollut kyse mistään kauppareissua kummemmasta. Ihan mahtavaa, kun saattoi jo pujahtaa shortseihinkin. Sifonkikoristeinen T-paita ja mustat, puuvillakankaiset shortsit ovat Ann Taylorilta Nykin reissulla ostettuja. Merkki tarjoaa edullisia perusvaatteita hieman aikuisempaan makuun, ja suosittelen tutustumaan, jos tuonne suunnalle menette. Mielestäni tuotteet ovat laadukkaampia kuin vastaavat mallistot esimerkiksi Lindexiltä tai KappAhlilta. Lisäksi merkillä on pienikokoisille naisille tarkoitettu petite-mallisto. Sääli, ettei tiedossani ole mitään tahoa, jonka kautta Ann Tayloria saisi tilattua Suomeen.

t-paita ja shortsit Ann Taylor
lompakko Michael by Michael Kors
balleriinat Tosca Blu
aurinkolasit Chanel

Nyt kun saisi vielä vähän väriä pintaan. Olin vähällä itsekin säikähtää näissä kuvissa esiintyvää haamua. Tällä viikolla vielä rannalle?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 keskustelu

 1. 7.3.12
  Irina said:

  Tämä sinun blogisi ulkoasu on edelleen muuttuneenakin oikein kiva. 🙂

  • 7.4.12
   lisbet said:

   Kiitos! Vaikka pieniähän nämä muutokset ovat.