Hello Mustikkamaa

Työvuorojen välissä olen viettänyt sitä kuuluisaa omaa aikaa, sillä poika on muutaman päivän isovanhempien hoivissa. Eilen päätin mennä istuskelemaan suosikkirantani kallioille Helsingin Mustikkamaalle. Taka-ajatuksena oli tietenkin testata, tarttuisiko koipiini hieman väriä.

Helsinkiä heikommin tunteville tiedoksi, että Mustikkamaa on saari, jonka läpi kuljetaan mentäessä Korkeasaareen. Se on siis Kulosaaren ja Korkeasaaren välissä. Saarella on ulkoilumaastoja, kartanohenkinen ravintola, tenniskenttiä, kesäteatteri ja Hietsua huomattavasti rauhallisempi ja perheystävällisempi hiekkaranta. Jos mielii ottaa aurinkoa hieman privaatimmin eikä pelkää muutamaa muurahaista, rannan vieressä on kallioista männikköä, josta löytyy suojaisia piknik- ja makoilupaikkoja.

Rantalukemistooni on aina silloin muutaman kerran vuosikymmenessä, kun oikeasti otan aurinkoa, kuulunut brittiläinen Hello-lehti. ”Haloo” ei pettänyt tälläkään kertaa. Sisältönä oli useampi editoriaali kuninkaallisista, pääosassa luonnollisesti herttuatar Catherine, sekä monta aukeamaa huolellisesti valaistuja kuvia jonkun minulle tuntemattoman jalkapallovaimon/saippuasarjatähden hääjuhlasta.

Voihan Kate ja hänen täydelliset hiuksensa! Niiden näkeminen saa minut aina epätoivon partaalle oman vaatimattoman kuontaloni suhteen. Katen hiuksethan eivät voi olla jatkeet, se olisi aivan liian rahvaanomaista kuninkaalliselle. Vai mitä luulette?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

12 keskustelu

 1. 7.4.12
  HMH said:

  Joo, ei, aidot hiukset on oltava – mutta hiusten paksuus, kiilto ja taipuisuus oli takuulla yksi tärkeimmistä vaimonvalintakriteereistä Williamin ”How to Pick the Future Queen” -listassa!

  • 7.4.12
   lisbet said:

   Se oli varmaan pitkä lista kuten lopputuloksestakin voi päätellä 😀

 2. 7.4.12
  Celina said:

  Luulen myös, että ovat ihan omat hiukset kyseessä. Voikunpa vain jaksaisi omiakin hiuksia vääntää kauniille lainaille joka aamu 😉

  Ihana ollut päiväsi ja aivan mielettömän söpöt sandaalit <3 Mistä ne ovat? Yritin Singaporesta tuonlaisia metsästää, muttei tullut eteen 🙁

  • 7.4.12
   lisbet said:

   Sulla on kyllä ihanat hiukset! Joo, oma luottokampaaja joka aamu olisi kiva:)

   Sandaalit ovat niin ikään Nykin reissulta peräisin olevat 10 dollarin löydöt, Dizzy-merkkiset. Tuolla on lisää: http://www.dnafootwear.com/dizzy

   Monilla muillakin merkeillä oli siellä samantyylisiä jalkineita. Suomesta olen bongannut samantyylisiä vain Ted Bakerilta, ainakin Stockmannilla on ollut myynnissä.

 3. 7.4.12
  Reetta said:

  Nuo sandaalit ovat todella upeat!!

 4. 7.4.12
  Tibs said:

  Ihanat sandaalit!
  Joo, ma en kesta Catherinen hiuksia – miten jollakin voi olla noin upea tukka, aina!

  • 7.4.12
   lisbet said:

   Kate ei varmaan juuri kääntele tai heiluttele päätään edustustilaisuuksissa:)

 5. 7.4.12
  Marjukka said:

  Voi, Mustikkamaalla on tullut muutamana kesänä paistateltua aurinkoa. Aika rauhassa sai olla. Mäkin ostan muutaman kerran vuodessa Hello-lehden, välillä Holan, kun haluan yrittää lukea espanjaksi. Juttu Virgin-yhtiöiden Richard Bransonin Holly-tyttären häistä Necker-saarella piti tietysti lukea.

  Kauniit uusitut sivut!

  • 7.4.12
   lisbet said:

   Joo, minäkin tykkään, ettei siellä ole ruuhkaa keskikesälläkään.

   Kiitos, vielä on pari keskeneräistä juttua tosin.

 6. 7.6.12

  No nyt täällä kaipaan suomalaisia metsämustikoita. Meidän mustikat on suuria ja eivät ihan niin maukkaita, kasvavat pensaissa. Se on tietysti keräämisen kannalta valtavan kätevää.

  Sinulla on ollut mukava päivä! Kaunis kesäinen Helsinki hehkeimmillään.

  • 7.6.12
   lisbet said:

   Nämä ovat kai niitä päiviä, joista silloin räntäsateessa haaveilee!