Elokuun viimeisen viikonlopun iltahämärässä

Eilen illalla sytyttelin kynttilät terassin lyhtyihin ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Jossain juhlittiin venetsialaisia, mutta oma iltani oli sujunut varsin vaatimattomissa merkeissä. Mies oli joutunut lähtemään päivystysvuorolta töihin, itse olin puuhaillut lähinnä imuroinnin ja lakanapyykin parissa. Pojat katselivat sisällä elokuvaa, jossa oli todennäköisesti liian korkea ikäraja heille. Olisin ehkä voinut kaataa itselleni lasin viiniä mutta kaipasin kunnon yöunia enkä viitsinyt ottaa sitä riskiä, että alkoholi häiritsisi unta. Kaivoin kuitenkin kameran esiin: halusin tallentaa tunnelman kuviin sekä itselleni että teille.

Yksi lempijuttujani pihassamme on se hetki, kun pihavalot kytkeytyvät päälle hämärän laskeutuessa. Pihan valaistus koostuu pylväs- ja muurivalaisimista sekä rakennusten seiniin asennetuista valoista. Tarkemmin pihavalaistuksesta voit lukea esimerkiksi tästä postauksesta. Myös kuvissa näkyviin istutusaltaisiin sekä pergolaan on vedetty sähköt valaistusta varten, mutta pitää vielä hieman pohtia, mitä niille tehdään ja minkälaiset valot niihin mahdollisesti sopisivat.

Rakastan sitä, miten kaikki on niin ihanan rehevää tähän aikaan vuodesta – ehkä vähän ylikasvanutta ja ränsistymisen partaalla, mutta se on osa viehätystä.

Uuteen viikkoon, nautitaan kesän viimeisistä hetkistä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu