Maastokuviota

On toivottavasti käynyt selväksi, että en ole millään tavalla muodikas ihminen. Minulle on aina ollut tärkeää, että kirjoitan pikemminkin pukeutumisesta kuin muodista. Oma pukeutumiseni on tätä nykyä mitä suurimmassa määrin maastoutumista tyylikkään erottautumisen sijaan. Farkut, tennarit, sporttinen mutta siisti takki sekä merkillään huomiota herättämätön käsilaukku saavat minut sulautumaan joukkoon niillä foorumeilla, joilla yleensä liikun: ruokakaupassa, lasten harrastuspaikoilla, ostoskeskuksissa, yliopistolla. Päivän asuna yksi tällainen turvallisten vaatekappaleiden yhdistelmä.

T-paita Gant
Farkut Zara
Tennarit Adidas
Kello Garmin
Kuulokkeet Bose

Maanantai kuluu täällä tutuksi käyneiden etäluentojen parissa. Seurana minulla on nuhanenäinen tokaluokkalainen, joka kuvassa nauttii lounaaksi viikonlopulta jääneitä quesadilloja. Aika rikkonainen ollut tämä syyslukukauden alku, kun korona-altistumisen vuoksi on välillä ollut etäkouluakin. Meillä aikuisilla on onneksi jo molemmat rokotteet mutta toivottavasti jossain vaiheessa päästään etenemään myös alle 12-vuotiaiden rokottamiseen.

Kuvissa näette vilauksen myös kodin tämänhetkisestä tilanteesta. Olen kertonut, että meillä on tehty pintaremonttia ja alakerrassa on tosiaan vaihdettu lattiamateriaalia asteittain laminaatista laattaan. Eteinen, keittiö ja ruokailutila on tehty, mutta olohuone odottaa vielä vuoroaan. Listat puuttuvat vielä monin paikoin ja tarkkanäköiset huomaavat, että perusteellista työtä tekevä mieheni on käsitellyt seinän alareunan kauniin turkoosilla märkäeristeellä. Lähiaikoina lisää rempan tuloksista.

Tsemppiä maanantaihin!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu