Isänpäivä Gustavelundissa

Hyvää isänpäivän iltaa! Täällä on takana varsin perinteisissä merkeissä vietetty isänpäivä. Parasta oli, että olimme kaikki kotona ja vapaalla tänä sunnuntaipäivänä. Päivä käynnistyi sänkyyn kannetulla aamupalatarjottimella ja lasten liikuttavilla isänpäiväkorteilla. Ajoissa toimitetut merkkipäivälahjat eivät kuulu erityistaitoihini, joten puolisolleni ostamani isänpäivälahja on edelleen postissa, mutta ehkä hyvää kannattaa odottaa.

Päivällä suuntasimme lounaalle Tuusulanjärven rannalle Gustavelundiin, jossa olemme joskus aiemminkin olleet isänpäivänä. Gustavelundin kartanon maille vuonna 1965 valmistuneen hotellin päärakennus on tämän ajan arkkitehtuurista kiinnostuneille must visit. Sisustuksessa on tallella alkuperäinen tunnelma ja kalusteissa 1900-luvun designklassikoita Aallosta Bertoiaan. Suosittelen retkeä vaikkapa ravintolan lauantaibrunssille.

Loppupäivä vierähti pihakalusteita varastoon viedessä ja trampoliinia purkaessa. Nyt voi talvi tulla, mielellään runsaslumisena, jos minä saan valita.

Onnittelut vielä kaikille isille ja erityisesti omalle isälleni, joka on yksi tämän blogin uskollisimmista lukijoista!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu