Hivuttautumista kohti joulua

IMG_0799 IMG_0802 IMG_0803

Voitin kilpajuoksun hämärtyvän illan kanssa ja ehdin juuri ja juuri saada House Doctorin tähdet ikkunaan ja napata nämä kuvat. Hyasinttikin näyttää viikonlopun kunniaksi ensimmäiset kukkansa. Nyt lähden tästä 6-vuotissynttäreiden kautta pikkujouluihin. Hauskaa perjantai-iltaa kaikille!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 11.28.14
  Hanna said:

  Meilläkin pieniä askelia jouluun. Tuo pikkukuusi on söpö.

 2. 11.29.14
  Syystyttö said:

  Kivannäköistä! Mulla samat pienet tähdet – ihmetyttää miksi kiinnitysnaru on valkoinen? Pitäisköhän tuunata. Mukavaa pikkujoulua!

 3. 11.29.14

  Kaunis sähkökynttelikkö! Mistä olet hankkinut? Olen jo pitkään etsinyt mieleistä kynttelikköä, mutta tuloksetta. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi.

 4. 12.1.14
  kaija mäenpää said:

  Kylläpä sinulla on kaikki niin kaunista….