Jouluinen Pinterest

IMG_0347

Jos kaipaatte inspiraatiota joulupuuhiin, ajattelin tulla muistuttamaan Pinterest-kansiostani, johon olen koonnut itseäni inspiroivia joulukuvia jo parin vuoden ajan. Minulle Pinterest on paitsi inspiraation lähde myös mitä parhain pakopaikka silloin, kun koti on kaaoksessa, eikä mikään tunnu kiinnostavan. Pieni lepohetki kauniisiin kuviin uppoutuen rentouttaa, ja sen jälkeen jaksaa ehkä taas pyyhkiä sen keittiön tason.

Kaikki Pinterest-kansioni löydät täältä.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele