Holly & Whyte sykähdyttää edelleen

sisältää *tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä
Lindex collegepusero (*valkoisena) | *Lindex shortsit | Hermine Hold huivi | Tory Burch laukku ja kiilasandaalit

Osa teistä on saattanut huomata mieltymykseni *Lindexin Holly & Whyte -mallistoon. Vaikka ketjuliikkeissä tulee nykyään asioitua harvemmin enkä Lindexinkään muusta naistenvaatetarjonnasta ole erityisen kiinnostunut, tämä mallisto on jaksanut sykähdyttää jo koko 12-vuotisen olemassaolonsa ajan. Erityisesti pidän kevään ja alkukesän kokoelmista, joissa on joka kerta pohjana raikas valkoisen ja laivastonsinisen yhdistelmä, mikä mahdollistaa eri vuosina ostettujen vaatekappaleiden saumattoman yhdistelyn toisiinsa. Tällä hetkellä mausteena on myös mm. ihanan välimerellistä azurinsinistä. Usein ketjuliikkeissä on myös makuuni vähän liiankin trendikastä, mutta Holly & Whyten vaatteet ovat ajattomia ja klassisesti mitoitettuja (ei esimerkiksi ovesize-muotia täällä).

Kuten kaikkien vaateostosten ja erityisesti ketjumuodin kohdalla, tuoteselosteen materiaalitieto kannattaa syynätä huolellisesti. Lindexilläkin on tapana viljellä mallistossaan akryylisekoitteisia neuleita sekä muuntokuituja, kuten viskoosia, modaalia ja tenceliä. Vaikka muuntokuidut eivät yksiselitteisesti ole huono asia, näytellessään ohutta puuvillaa ja tai jotain ylellisempää materiaalia kuten silkkiä, ne ovat yleensä lyhytikäisiä. Holly & Whyte -malliston tuotteet ovat kuitenkin ilahduttavan usein 100% puuvillaa.

Puuvillaa ovat myös kaikki allaolevan kollaasin tuotteet lukuunottamatta alarivin kuviollisia viskoosihousuja. Minulla on ne itselläni ja ne ovat tällä hetkellä yksi suosikkivaatteistani. Varovainen pesu, huolellinen oikominen kosteana ja silitys miedolla lämmöllä palauttavat housut kauniiseen kuosiin pyykkipäivänä.

*Tummansininen röyhelötoppi | *Sinivalkoinen minimekko | *Raidallinen pusero venepääntiellä | *Valkoiset farkut | *Merci-collegepusero | *Sinivalkoinen maksimekko | *Raidallinen midihame | Raidallinen maksimekko (tulossa) | *Kuviolliset housut | *Hellelippa pellavaa | *Luonnonvalkoinen puuvillaneule

Lindex tarjoaa kanta-asiakkailleen sunnuntaihin 16.6. asti 25% alennuksen koko mallistostaan, joten nyt viikonloppuna on hyvä hetki täydentää kesävaatekaappia. Ja muuten, Lindexiltähän löytyy myös erinomainen *alusvaatemallisto. Yleensä hyödynnän kanta-asiakaspäivät täydentämällä myös alusvaatelaatikkoa!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 kommentti(a)

 1. 6.16.24
  Kepa said:

  Löysin kesävaateostoksilla Lindexistä itselleni samaiset viskoosihousut ja topin. Yleensä en sieltä vaatteita löydä, mutta kyseinen mallisto muistui mieleen. Harmillisesti moni sovittamani ihana kappale ei istunut tähän 155cm pituuteen päälle ja palautui takaisin hyllyyn. Paksumpia sukkahousuja tulee sieltä myös ostettua ja vauvalle vaatteita.

  • 6.16.24
   lisbet said:

   Ne housut on jotenkin ihanan helpot. Taaperolle tulee myös ostettua Lindexin vaatteita ja niitä ”kolme kahden hinnalla” yöhaalareita 🙂