Huhtikuun kuulumisia

Hei taas! Tylsää, että blogi on ollut näin hiljainen, mutta päivät ovat vierineet hurjaa tahtia! Olen tehnyt paljon töitä ja lisäksi käynyt kahdessa kirjatentissä, joista vielä odottelen tuloksia. Kerrytän niillä opintopisteitä tutkinnon valinnaisia opintoja varten. Yksi tentti vielä edessä toukokuussa. Ihanaa ajatella, että jos nämä menevät läpi, kyseessä saattavat olla viimeiset tentit ikinä vähään aikaan. Toukokuuksi olen puolestaan sopinut töistä päivystyksessä, jossa olen jo aiemmin ollut yksityisen firman kautta keikkapäivystäjänä – tästä saan samalla viimeisen puuttuvan amanuenssipalvelukuukauden.

Kaiken keskellä yritän vimmaisesti nauttia tästä ihanasta vuodenajasta ja kuopuksemme kehitysvaiheista. Pikkuvauva on kadonnut ja tilalla on ympäristöään innokkaasti tutkiva neiti. Säiden lämmettyä olemme päässeet tutustumaan ulkomaailmaan ja ensimmäiset ajelut rattailla on jo tehty. Tyttö ei ihan vielä ryömi mutta istua tapittaa tukevasti ja vatsallaan ollessaan pyörii ympäriinsä kaikkea mahdollista suuhunsa hamuten. Näyttää siltä, että tiedossa on vauhdikas kesä, jolloin ei paljon paikallaan istuta.

Tällä viikolla on saatu pihakalusteet paikalleen. Terassi moninkertaistaa kesällä oleskelutilamme. Sen kalusteista olen kirjoitellut blogissa aiemminkin, mutta jos jotakuta kiinnostaa, sohva ja sohvapöytä ovat Hillerstorpin Skagenäs-sarjaa ja tyynyt Chhatwal & Jonssonin ulkokäyttöön tarkoitetut koristetyynyt. Puukantinen pöytä sai kevään kunniaksi uuden vahakerroksen pintaansa. Taaempana näkyvä ruokapöytä on Jyskistä ja sen ympärillä on Hayn Hee-tuolit. Isoa päivänvarjoa ei ole vielä levitetty, mutta se hankittiin Sun Gardenilta. Katetulta takaterassilta löytyy vielä kaksi Ikean Stockholm-sarjan korituolia.

Kukkapenkit ja istutukset eivät ole hääppöisessä jamassa, sillä viime kesänä puutarhurilla oli riittävästi tekemistä jättimäisen vatsansa kanssa. Tänäkin kesänä hänellä taitaa olla pääsääntöisesti muuta mietittävää, mutta onneksi perusasiat ovat kunnossa eikä suuria tavoitteita pihan suhteen tälle kesää ole. Tai on yksi: nauttia siitä!

Nyt alan kyllä taas päivittämään blogia tiheämmin, joten palaan pian vaikka vain ihan pienin kuulumisin.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 22.4.2023
  Tarja said:

  Kylläpä on tarkkaavainen katse, mikään ei kyllä tältä pirpanalta jää huomaamatta. Mukavaa ja aktiivista kevättä ja kesää!

  • 23.4.2023
   lisbet said:

   Toivoin että tarkoittaisit minua mutta taidat kuitenkin puhua vauvasta 😉 Kyllä, hän on varsin tarkkailevainen tyttö! Aurinkoisia kevätpäiviä!

 2. 17.5.2023
  Viivi said:

  Saanko kysyä, mistä on tuo hurmaava vauvan hattu? Kiitos ihanasta blogista. Nelikolmosena vauvan äitinä tätä blogia on ollut niin mukava lukea!

  • 18.5.2023
   lisbet said:

   Ihana kuulla, että olet löytänyt tänne ja toivottavasti teillä on vauvan kanssa mennyt kaikki hyvin! Pipo on viime syksyn KappAhlin Newbie-mallistoa, meille se tuli lahjana tuttavilta. Katsoin että tämän kevään mallistosta löytyy samantyyppisiä turbaanipipoja.