Vaihtelevaa kesäsäätä pelkäämättömät sohvatyynyt

Terassin sohva kaipasi tyynyjä pehmusteeksi ja piristykseksi. Koristetyynyjähän maailmassa riittää, mutta koska sohva on kattamattomassa pergolassa, halusin pielukset, jotka ottaisivat pahastumatta vastaan sekä auringonsäteet että vesipisarat. Hankin alkukesästä nämä tyynyt luottomerkki Chhatwall & Jonssonilta, jolla on kiva kokoelma erityisesti ulkokäyttöön sopivia sohvatyynyjä. Kuvioitu malli on ’Dadra’ ja yksivärinen ’Pani’, mutta harmi kyllä nämä mallit alkavat olla jo lähes kaikkialta tältä kesää loppuunmyyty. Tyynyt on käsitelty kestämään niin UV-säteilyä kuin kesäsateitakin, mutta olen kiikuttanut ne yleensä suojaan sateiden alta. Sen sijaan sohvan säänkestävät pehmusteet saavat olla koko ajan paikallaan. Vesi ikään kuin kulkee niiden läpi ja ne kuivuvat nopeasti sadekuuron jälkeen.

Lisää itse pergolasta ja sen kalusteista voit lukea tästä viimekesäisestä postauksesta.

Kesä alkaa kääntyä ihanaan satokauteen, joka on jotenkin paljon rennompaa aikaa kuin alkukesä. Viime päivinä olen miettinyt, mitä tänä kesänä haluaisin vielä tehdä. Minulla on vielä pätkä lomaa tulossa heinä-elokuun taitteessa, ja jos vointi on hyvä, voisin lähteä poikien kanssa pienelle kesäkiertueelle kotimaahan. Kotikonnuilla Keski-Suomessakaan en ole ehtinyt vielä tälle kesää käydä. Elokuussa palaan hetkeksi töihin ja aika lailla koulujen alkamisen kieppeillä jään raskausvapaalle (kuten äitiysvapaan nimi uuden lainsäädännön mukaan kuuluu). Hiljalleen pitäisi aktivoitua myös kaikenlaisten vauvatarvikkeiden hankkimisessa. Tässä saankin aloittaa puhtaalta pöydältä, nimittäin kaikki vauvatavara ja vaatteet on pistetty jo ajat sitten kiertoon.

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on vielä tiedossa?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

1 keskustelu