Ihanat Ilset

Kuka muistaa, mitä näillä säillä pistettiin jalkaan silloin kymmenkunta vuotta sitten, kun kumppareita pitivät julkisella paikalla vain suoraan pellolta tulleet maajussit ja alle 7-vuotiaat? Kauppojen kumpparivalikoima koostui mustista ja metsänvihreistä Nokialaisista, mutta toista on nyt. Eilen aamulla bongasin työmatkalla ainakin hopeanväriset Hunterit, keltaiset Hai-saappaat, valkoiset Kontiot ja yhdet nimettömäksi jääneet punaiset kaunottaret, joissa oli somat rusetit. Omat saappaani ovat Ilse Jacobsenin, tarkempia kuvia löytyy tästä viimekeväisestä postauksesta.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 25.9.2012

  Aivan ihanat nuo, itsekin iloitsen kovasti siitä, että kauppojen hyllyiltä löytyy nykyään kaikenlaisia ihania saappaita! 🙂

  withasilverlining.blogspot.com

 2. 25.9.2012
  Lumo said:

  Tänään juuri mietin, että nuo Ilset ostaisin, jos kumisaapaskauppaan menisin. Toistaiseksi mennään kympin kumppareilla, jotka asuvat auton peräkontissa marja- ja sienimetsiä varten, mutta kyllähän salonkikelpoisemmatkin saappaat olisiva ihan paikallaan.

  • 30.9.2012
   lisbet said:

   Nojoo, yksi valkoisten saappaiden ongelmista on se, että ei näillä kyllä mustikkametsään raaski lähteä. Eli on niillä mustilla Kontioilla edelleen virkansa.

 3. 25.9.2012
  By J said:

  Tyylikkäät, syksyn räntäkeleihin tarvitsen juuri tuollaiset! On pelkästään kivan näköistä kun ihmisillä on eri värisiä käytännöllisiä kumppareita jalassa 🙂

  • 30.9.2012
   lisbet said:

   Ja tässä maassa kumppareille käyttöä riittää:)

 4. 27.9.2012

  Ihanat ja tyylikkäät sinun omasi!:) Itse tarvitsisin kipeästi jotkin tyylikkäät kumpparit sadesäille!:)

  • 30.9.2012
   lisbet said:

   Kiitos:) Toivottavasti löydät jotkut kivat!

 5. 27.9.2012
  Norppa said:

  Noi ovat kyllä todella nätit. Myin omat Hunterini pois keväällä, kun ne vihreät ei olleet ihan mun juttu. En ole ostanut tilalle mitään, kun koiran kanssa ulkoillessa käytän Crocsin venekumppareita tai Hai Frosteja ja ihmisten ilmoille meno kumppareissa on mulle edelleen vähän, no, vaikeaa. Mieluummin sitten kuitenkin laitan jotain muuta.

  • 30.9.2012
   lisbet said:

   Mä kastelin mun nahkasaappaat riittävän monta kertaa viime talvena… edes Hgissä ei tarvitse mennä kovin kauas ytimestä ja jo joutuu kahlaamaan sohjossa.