Ihanat Ilset

Kuka muistaa, mitä näillä säillä pistettiin jalkaan silloin kymmenkunta vuotta sitten, kun kumppareita pitivät julkisella paikalla vain suoraan pellolta tulleet maajussit ja alle 7-vuotiaat? Kauppojen kumpparivalikoima koostui mustista ja metsänvihreistä Nokialaisista, mutta toista on nyt. Eilen aamulla bongasin työmatkalla ainakin hopeanväriset Hunterit, keltaiset Hai-saappaat, valkoiset Kontiot ja yhdet nimettömäksi jääneet punaiset kaunottaret, joissa oli somat rusetit. Omat saappaani ovat Ilse Jacobsenin, tarkempia kuvia löytyy tästä viimekeväisestä postauksesta.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

10 keskustelu

 1. 9.25.12

  Aivan ihanat nuo, itsekin iloitsen kovasti siitä, että kauppojen hyllyiltä löytyy nykyään kaikenlaisia ihania saappaita! 🙂

  withasilverlining.blogspot.com

 2. 9.25.12
  Lumo said:

  Tänään juuri mietin, että nuo Ilset ostaisin, jos kumisaapaskauppaan menisin. Toistaiseksi mennään kympin kumppareilla, jotka asuvat auton peräkontissa marja- ja sienimetsiä varten, mutta kyllähän salonkikelpoisemmatkin saappaat olisiva ihan paikallaan.

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Nojoo, yksi valkoisten saappaiden ongelmista on se, että ei näillä kyllä mustikkametsään raaski lähteä. Eli on niillä mustilla Kontioilla edelleen virkansa.

 3. 9.25.12
  By J said:

  Tyylikkäät, syksyn räntäkeleihin tarvitsen juuri tuollaiset! On pelkästään kivan näköistä kun ihmisillä on eri värisiä käytännöllisiä kumppareita jalassa 🙂

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Ja tässä maassa kumppareille käyttöä riittää:)

 4. 9.27.12

  Ihanat ja tyylikkäät sinun omasi!:) Itse tarvitsisin kipeästi jotkin tyylikkäät kumpparit sadesäille!:)

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Kiitos:) Toivottavasti löydät jotkut kivat!

 5. 9.27.12
  Norppa said:

  Noi ovat kyllä todella nätit. Myin omat Hunterini pois keväällä, kun ne vihreät ei olleet ihan mun juttu. En ole ostanut tilalle mitään, kun koiran kanssa ulkoillessa käytän Crocsin venekumppareita tai Hai Frosteja ja ihmisten ilmoille meno kumppareissa on mulle edelleen vähän, no, vaikeaa. Mieluummin sitten kuitenkin laitan jotain muuta.

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Mä kastelin mun nahkasaappaat riittävän monta kertaa viime talvena… edes Hgissä ei tarvitse mennä kovin kauas ytimestä ja jo joutuu kahlaamaan sohjossa.