Kynttilät syttyy

Viikonloppu mennä hurahti sisustus-, siivous- ja järjestelymanian kourissa. Olohuoneen matoista alkanut pesänkohennusvietti levisi eteisen ja kylpyhuoneen puolelle ja johti siihen, että moni asia on nyt iloisesti levällään. Kuvamateriaalia ei sateisen päivän hämärässä kuitenkaan syntynyt. Sen sijaan innostuin illalla kuvaamaan kynttilöitä, joita saa taas polttaa sydämensä kyllyydestä.

Pienet portaat johtavat ovelle, josta ei tiedä, minne se vie. Veistos on itse asiassa pojan kastemalja. Se toimii kauniisti myös lyhtynä, kun maljaosaan asettaa tuikkukynttilän.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

3 keskustelu

 1. 9.25.12
  Anonymous said:

  Hyvin kaunis blogi. En ehtinyt katsoa montaa vanhaa postausta. Onko jossain postauksessa kokonaisia huonekuvia teidän kodista.

  Uusi lukija

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Kiva kuulla. Kunpa olisikin kokonaisia huonekuvia, mutta tällä olemme tällä hetkellä lievästi väliaikaisessa ratkaisussa ja etsimme kiivaasti uutta kotia. Väliaikaisuus on hieman venähtänyt… Toivottavasti tulevaisuudessa voin viedä blogia enemmän sisustusblogin suuntaan!