Ikat, zigzag ja raanu

IMG_6090

IMG_6097

IMG_6105

Jos kysytään tämän hetken suosituimpia sisustuskuvioita, Ikat-kuosi ja Zigzag-raita nousevat varmasti listalla korkealle. Trendi on löytänyt meillekin näiden Chhatwal & Jonssonin tyynyjen muodossa. Samalla tulin hankkineeksi ensimmäisen pinkin sisustusesineen sitten sen, kun olin 12-vuotias ja asuin vaaleanpunaisessa huoneessa. Sohvalla on myös C&J:n kotimaisen vastineen Saanan ja Ollin Maailman synty -kuosinen tyyny. Sekin ammentaa kansanperinteestä, suomalaisista raanuista ja ryijyistä. Tästä rivistä Maailman synty on edelleen suosikkini. Tuossa kuosissa on jotain ihanan salaperäistä. Siitä tulee mieleen kesäyö, runolaulut, lähteen silmä…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

15 keskustelu

 1. 5.29.14
  Kaisa said:

  Voi miten hyvältä nuo tyynyt näyttävätkään valkoista sohvaa vasten! 🙂

  • 5.30.14
   lisbet said:

   Ja valkoinen sohva saa näistä kivaa väriä 😀

 2. 5.30.14
  Claudia said:

  Mistä olet ostanut nuo tyynyt? Olen yrittänyt etsiä juuri tuollaisia Helsingistä, mutta en ole törmännyt noin ihaniin vielä missään!

  • 5.31.14
   lisbet said:

   Merkin tyynyjä myydään tosi monissa ruotsalaisissa verkkokaupoissa, mutten jostain syystä löytänyt yhtään kotimaista myyjää. Tilasin omani täältä: http://www.matildeco.se

   • 6.1.14

    Taisin nähdä ainakin osaa valmistajan tyynyistä eilen Olivassa. Jäin nimittäin pohtimaan, mitkä valitsisin ja sitten luin tämän ja täällä tuli vielä lisävaikeuksia 😉 Kiitos valmistajavinkistä, näissä on juuri sitä henkeä, jota olen itsekin etsinyt.

    • 6.12.14
     lisbet said:

     Näistä oli kyllä niin monta erilaista ihanaa kuosia, että minullekin tuli runsaudenpula valitessa. Voisin kuvitella jossain vaiheessa hankkivani muutaman lisää.

 3. 5.30.14
  Jutta said:

  Ihastuttavat tyynyt, ja tuo pinkki niin söpö! 🙂 Vaihtelu virkistää, joten pian meidän Annon korennot lentää kaappiin. 😉

  • 5.31.14
   lisbet said:

   Mun piti ihan googlettaa, miltä Annon Korento-tyyny näyttää. Sellainenhan sopisi aika hyvin näidenkin kaveriksi. Paitsi että pelkään korentoja, hui! 😀

 4. 5.30.14

  Todella kauniit tyynyt! Hyvä yhdistelmä. Jokainen kuosi sopii keskenään yhteen.

  http://muotoseikka.blogspot.fi/

  • 5.31.14
   lisbet said:

   Kiitti! Yhteensopivuudesta pitänee kiittää valmistajaa. Todellä hyvin suunniteltu tyynysarja. Näitä tekisi mieli hankkia jossain vaiheessa lisää.

 5. 5.30.14

  Todella kauniit tyynyt! Hyvä yhdistelmä. Jokainen kuosi sopii keskenään yhteen.

  http://muotoseikka.blogspot.fi/

 6. 5.30.14
  Hanna said:

  Tervetuloa takaisin blogimaailmasn. Ihana maailmansynty, minunkin suokkari. Ja kaunis blogialusta, voi kun itsekin osais…

  • 5.31.14
   lisbet said:

   Kiitos Hanna, on kyllä mukavaa bloggailla taas. Multa on jossain vaiheessa (ensi viikolla?) tulossa juttua WordPress-aluastasta, jos sattuu kiinnostamaan. Aika pienellä rahalla on kyllä Bloggeriinkin saatavissa kivoja sivupohjia, jos haluaa vähän tuunata?

 7. 5.31.14
  Netta said:

  Ihania tyynyjä, just sellaisia sävyjä mitä haluaisin uuteen kotiin. Tuo vaaleanpunainen, sellaisessa kauniissa pionin pinkissä, on myös omalla värikartalla valkoisen, mustan ja harmaan rinnalla.

  • 6.1.14
   lisbet said:

   Kyllä, juuri sellainen pionin väri! Vinkki: älä kerro miehelle värikartasta etukäteen:D